O mașină a luat foc în mers, pe DN 22D, în județul Tulcea. Pompierii au intervenit de urgență pentru salvarea celor trei pasageri (VIDEO)

O mașină a luat foc în mers, pe DN 22D, în județul Tulcea. Pompierii au intervenit de urgență pentru salvarea celor trei pasageri (VIDEO)
Foto: captură B1 TV

O mașină a luat foc în mers pe Drumul Național 22D. Incidentul s-a produs în apropierea localității Horia din județul Tulcea.

O mașină a luat foc în mers, pe un drum din Tulcea

Pentru a permite intervenția echipajelor specializate, traficul rutier a fost oprit minute în șir pe ambele sensuri de deplasare.

Un echipaj format din cinci pompieri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă a fost trimis imediat la fața locului. Autoturismul a ars în totalitate, dar, din fericire, nu au fost înregistrate victime. Cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit la instalația electrică.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Două autoturisme, în flăcări pe bulevardele din centrul Bucureștiului

Din păcate, acesta nu este primul eveniment de acest gen. ÎN ultimele două săptămâni, alte două autoturisme au luat foc, chiar în centrul Capitalei.

În ultimele zile, o mașină a ars ca o torță la Ștefan cel Mare, iar traficul a fost paralizat în zonă. Pompierii au confirmat faptul că nu s-au înregistrat victime.

Tot în cursul ultimele zile o mașină a luat foc, în mers, pe Calea Victoriei. Traficul a fost blocat timp de mai multe ore, pentru ca pompierii să poată stinge incendiul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`