O mamă și fiica ei au ajuns la spital după ce au fost mușcate de un câine de rasă într-un parc din București. Stăpânul va fi cercetat

O mamă și fiica ei au ajuns la spital după ce au fost mușcate de un câine de rasă într-un parc din București. Stăpânul va fi cercetat
Image by Myléne from Pixabay

Un câine de rasă a mușcat-o pe o femeie în vârstă de 48 de ani și pe fiica ei de 9 ani, miercuri, într-un parc din Sectorul 2 al Capitalei, iar animalul a fost ridicat de polițiști și stăpânul lui va fi cercetat, potrivit Observatornews.ro.

Mamă și fiică mușcate de un câine de rasă

Polițiștii au fost anunțați, miercuri, prin apel la 112, că două persoane au fost mușcate de un câine într-un parc din Sectorul 2.

„La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul subunităţii, care au identificat o femeie, în vârstă de 48 de ani, aceasta fiind însoţită de către fiica ei, minoră, în vârstă de 9 ani.Din primele cercetări, s-a stabilit că, în timp ce se aflau în parc, femeia de 48 de ani ar fi suferit leziuni, provocate de un câine. Cu privire la fiica ei, aceasta prezenta escoriaţii la nivelul membrelor inferioare”, au declarat reprezentanții Poliției Capitalei.

Stăpânul câinelui va fi cercetat

Victimele au primit îngrijiri medicale din partea unui echipaj de prim-ajutor, iar apoi au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare.

„Propietarul animalului a fost identificat, iar cazul a fost preluat de către poliţişti din cadrul Serviciului pentru Protecţia Animalelor, în vederea depistării deţinătorului animalului şi luării măsurilor legale ce se impun. Totodată, câinele va fi ridicat şi transportat la Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor”, au mai spus polițiștii.

Oamenii legii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de neluarea de către proprietarul / deținătorul animalului a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra persoanei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`