‘O lună de zile de la apelul Alexandrei la 112’ – Cumpănașu: ‘CE ȘTIM? NIMIC! Pur și simplu înnebunesc!’

'O lună de zile de la apelul Alexandrei la 112' - Cumpănașu: 'CE ȘTIM? NIMIC! Pur și simplu înnebunesc!'

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu,a publicat, vineri, pe Facebook, raportul Corpului de Control al MinistruluiSănătății. Cumpănașu a anunțat că va depune, luni, o plângere penală față de angajațiiINML, pe care îi acuză se scurgeri de informații false. (Detalii AICI)

Totodată, Cumpănașua răbufnit după audierea soției lui Gheorghe Dincă, afirmând că în afară de circ și spectacol nu știm nimic, deși a trecut o lună de la apelul nepoatei sale la 112.

ȘOC ȘI GROAZĂ ÎN SHOWBIZ! ANDREEA MARIN, IMAGINI DE COȘMAR! A INTRAT ÎN DEPRESIE ȘI S-A GÂNDIT CHIAR LA SINUCIDERE (GALERIE FOTO)

„O LUNA DE ZILE ASTAZI DE LA TELEFOANELE INGERULUI ALEXANDRA MACESANU LA 112!!!. CE STIM? NIMIC. In rest astazi CIRC si SPECTACOL la audieri. Degeaba? NU. Scopul? Recunoasterea de catre individa care-si spune nevasta lui Dinca a BUTOIULUI si a CENUSII si in cazul Luizei Melencu. Altfel spus confirmarea teoriei procurorilor: UN BIET OBSEDAT SEXUAL care s-a panicat si le-a omorat fara sa vrea. S-a pierdut cu firea…PUR SI SIMPLU INNEBUNESC!!!. Intrebare: ceintelegere s-a facut intre procurori si aceasta nevasta a lui Dinca pt ca a nu fi acuzata de complicitate, EVIDENTA DIN AVION?. Pt a confirma ca Dinca avea obiceiul sa arda femei si sa indice si obiectul vazut cu OCHII EI fix atunci cand Luiza Melencu fusese rapita?. Ei bine mie imi este clar: circul de azi are un singur scop: pacea familiei Dinca cu procurorii pt trimiterea in judecata pt omor!. Sunt SCARBIT!”, a scris Cumpănașu pe Facebook.

PROFEȚIE BOMBĂ! CARMEN HARRA A SPUS ADEVĂRUL! TOATĂ ȚARA E ÎN STARE DE ȘOC! NIMENI NU SE AȘTEPTA LA ASTA (GALERIE FOTO)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`