O locatară a blocului din Confort City afectat de incendiu şi-a riscat viaţa ca să-şi salveze pisica

O locatară a blocului din Confort City afectat de incendiu şi-a riscat viaţa ca să-şi salveze pisica

O locatară a blocului cuprins marţi de flăcări, din complexul Confort City, a uimit atât oamenii evacuaţi din clădire, cât şi pompierii.

În timp ce flăcările uriaşe cuprindeau peste 100 de apartamente, o tânără s-a năpustit în apartamentul în care locuia ca să-şi salveze pisica rămasă în casă.

Întreaga masă de oameni a rămas cu răsuflarea tăiată, aşteptând minute bune ca tânăra să iasă din blocul cuprins de flăcări.

Jurnaliştii de la Cancan au surprins momentul emoţionant în care aceasta a ieşit nevătămată din imobil, ţinând în braţe pisica, la fel de speriată ca şi stăpâna ei.

Vecinii au admirat-o pentru curaj, iar la scurt timp o altă femeie i-a luat exemplul, încercând să intre în bloc pentru a-şi recupera laptopul.

Un incendiu de proporţii a izbucnit marți după-amiază în complexul rezidenţial Confort City, situat în apropiere de Şoseaua Vitan Bârzeşti din Capitală. Flăcările au izbucnit la mansarda unui bloc şi au cuprins rapid mai multe apartamente.

În urmă cu câţiva ani, un alt incendiu puternic a avut loc în aceeaşi zonă, la Hotelul Rin Grand. Atât complexul rezidenţial cât şi hotelul au fost construite de o firmă a fraţilor Ionuţ şi Robert Negoiţă, cel din urmă fiind în prezent primar al Sectorului 3 din Bucureşti.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`