O fetiță din București a scăpat cu viață după ce a fost lovită și târâtă câteva zeci de metri de un tramvai

O fetiță din București a scăpat cu viață după ce a fost lovită și târâtă câteva zeci de metri de un tramvai
sursă foto: captură video

O copilă de zece ani din București a scăpat cu viață în mod miraculos, după ce a fost lovită de un tramvai și târâtă câteva zeci de metri.

Martorii spun că semafoarele nu funcționau

Accidentul s-a întâmplat pe o trecere de pietoni din Rahova, iar vatmanul sustine că fetița a traversat pe roșu. Acesta este contrazis, însă, de martori, care spun că semafoarele pentru pietoni nu funcționau.

Martorii spun că fetița a traversat pe trecerea de pietoni alaturi de alte colege, iar cand a ajuns aproape de linia tramvaiului ar fi luat-o la fugă.

Nu se știe ce a speriat-o, cert e că semafoarele pentru pietoni nu funcționau, iar cele pentru tramvaie și autoturisme erau pe culoarea galben intermitent.

Din fericire, copila de zece ani a scăpat doar cu răni minore. Un echipaj medical a preluat-o și a dus-o la spitalul Marie Curie, unde medicii i-au făcut mai multe investigații medicale. Traficul tramvaielor pe linia 32 a fost oprit timp de mai bine de o oră.

Oamenii care locuiesc în zonă spun că semafoarele pentru pietoni funcționează doar dimineața, o măsură de fluidizare a traficului care ar putea fi înlocuită în cazul în care polițiștii constată că pune în pericol siguranța pietonilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`