O fetiță de 3 luni a murit într-un incendiu. Bunica ei a fost rănită grav în încercarea de a-și salva nepoatele

O fetiță de 3 luni a murit într-un incendiu. Bunica ei a fost rănită grav în încercarea de a-și salva nepoatele
Foto simbol: Pixabay

O fetiță în vârstă de doar 3 luni a murit într-un incendiu izbucnit sâmbătă după-amiază la o casă din Poienile Zagrei, județul Bistrița-Năsăud, iar bunica ei și o altă fetiță, de aproximativ un an, au suferit arsuri, transmite Agerpres.

Incendiu devastator într-o casă din Poienile Zagrei

Bunica fetițelor respective, o femeie de 46 de ani, a suferit arsuri de gradul II în încercarea de a-și salva nepoatele.

„În interiorul casei cuprinsă de incendiu au fost surprinşi doi copii, unul în vârstă de aproximativ un an şi un bebeluş, în vârstă de aproximativ trei luni. Din nefericire, bebeluşul în vârstă de 3 luni a fost găsit decedat de către echipajul medical. În încercarea de a evacua copiii, bunica a suferit arsuri de gradul II A şi B pe aproximativ 25% din suprafaţa corpului, fiindu-i afectate şi căile aeriene. Aceasta a fost intubată la faţa locului şi transportată de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD la UPU SMURD Bistriţa, împreună cu celălalt copil, care a suferit arsuri de gradul I la nivelul mâinilor”, a declarat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

A fost deschis un dosar penal

Polițiștii au deschis un dosar penal, iar cauza incendiului este în curs de stabilire.

„În urma primelor verificări efectuate la faţa locului, a reieşit faptul că incendiul ar fi izbucnit la locuinţa unei femei de 46 de ani din localitate, care se afla în imobil împreună cu cele două nepoate ale sale. (…) În cauză s-a întocmit dosar penal, iar poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud continuă cercetările pentru a stabili cauza şi împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul”, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`