O fetiță de 12 ani a murit după ce părinții au folosit sucuri smoothie pentru a-i trata rănile care-i puneau viața în pericol

O fetiță de 12 ani a murit după ce părinții au folosit sucuri smoothie pentru a-i trata rănile care-i puneau viața în pericol
Sursa Foto: Hepta.ro

O fetiță de 12 ani din Texas a murit luni după ce mama și tatăl ei vitreg nu au solicitat asistență medicală timp de patru zile chiar dacă fetița avea răni care îi puneau viața în pericol, ci au încercat să o vindece cu smoothie-uri, au declarat autoritățile.

Fetița avea răni grave și era inconștientă

Miranda Sipps a fost găsită în stare critică când mama ei a sunat la 911, potrivit unui comunicat al Biroului Șerifului din județul Atascosa.
Personalul de intervenție le-a găsit pe Sipps și pe mama ei pe autostradă și au dus de urgență copilul inconștient la spital, au spus oficialii. Sipps a fost declarată moartă în camera de urgență la scurt timp după sosirea ei.

O investigație condusă de biroul șerifului a dezvăluit că Sipps a suferit răni grave și care i-au pus viața în pericol joia precedentă. În următoarele patru zile, mama și tatăl vitreg al lui Sipps nu au solicitat asistență medicală, deși fetița era în mare parte inconștientă. În casă nu erau alți copii.

„Ea nu vorbea. Practic, putea doar să-și miște ochii și mâinile puțin și asta timp de patru zile”, a spus șeriful David Soward la o conferință de presă, „și au întins-o pe o scândură în casă”.

Soward a spus că părinții lui Sipps au încercat să-i trateze rănile dându-i smoothie-uri cu vitamine. După ce starea fetei s-a înrăutățit și a început să aibă probleme cu respirația, mama ei a sunat în cele din urmă la 911.

Cauza rănilor fetiței rămâne un mister

„Încercau să-i dea smoothie-uri, dar cineva care este inconștient nu este capabil să înghită”, a remarcat Soward.
Mama în vârstă de 36 de ani și tatăl vitreg, Gerald Gonzales, în vârstă de 40 de ani au fost arestați marți după-amiază și acuzați de crimă de gradul I pentru rănirea unui copil prin omisiune.

Anchetatorii consideră că cuplul a evitat să solicite asistență medicală pentru a împiedica oamenii legii să vină la domiciliu. Chiar și după ce a sunat la 911, femeia a ales să-și părăsească casa și să se întâlnească cu personalul de intervenție pe drum.

Cauza rănilor lui Sipps rămâne un mister. Soward a refuzat să ofere detalii suplimentare, declarând doar că nu au legătură cu școala ei, care începuse luni. Raportul final al autopsiei este în așteptare.
Sipps ar fi împlinit 13 ani mai târziu în această lună.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`