O fetiță de 10 ani a murit după ce a fost lovită de o mașină, într-o localitate din Vâlcea

O fetiță de 10 ani a murit după ce a fost lovită de o mașină, într-o localitate din Vâlcea
Foto simbol: Facebook @ SMURD

O fetiță în vârstă de 10 ani a murit, luni, după ce a fost lovită de o mașină în Drăgoești, județul Vâlcea, potrivit Agerpres.

O fetiță de 10 ani a murit după ce a fost lovită de o mașină

Când au ajuns echipele medicale la fața locului, fetița era inconștientă și a murit la scurtă vreme după accident, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vâlcea.

„Sosit la faţa locului, echipajul a constatat ca este vorba de o fetiţă de 10 ani în stop cardio respirator. S-au executat manevre de resuscitare, dar din păcate, la ora 15,05 s-a declarat decesul de către medicul de la ambulanţă”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

Potrivit IPJ Vâlcea, la momentul accidentului, copila mergea pe partea carosabilă a unui drum județean din localitate. La volanul mașinii era un tânăr în vârstă de 21 de ani.

„Din primele verificări efectuate, a rezultat faptul că un bărbat de 21 ani, din localitatea Olanu, judeţul Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 678, în localitatea Drăgoeşti, ar fi acroşat o minoră de 10 ani, din localitate, care se deplasa pe partea carosabila. (…) Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, spun reprezentanții ISU Vâlcea.

Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele evenimentului.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`