O femeie tot sună la 112 să își reclame soțul cu care se află în divorț, dar polițiștii constată că faptele nu sunt reale

O femeie tot sună la 112 să își reclame soțul cu care se află în divorț, dar polițiștii constată că faptele nu sunt reale
Foto: Pixabay

O femeie a sunat de mai multe la ori la 112 pentru a-și reclama soțul cu care se află în divorț, dar faptele reclamate nu sunt reale, potrivit Observatornews.ro.

De ce a sunat femeia la 112

Duminică seara, o femeie din Lăpuș a sunat la poliție pentru a reclama că soțul ei, care ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice, ar fi făcut scandal la domiciliu.

Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș spune că polițiștii l-au identificat pe bărbat, dar că verificările au arătat că la imobilul respectiv nu era scandal.

Își reclamase soțul și dimineață

Femeia sunase la poliție și duminică dimineața, atunci pentru a-l reclama pe soțul ei că ar fi în stare de ebrietate și nu își hrănește animalul. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, dar au constatat că nu există fapte de natură penală sau contravențională.

O serie de imagini postate în mediul online i-au făcut pe polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor să se sesizeze din oficiu, iar aceștia desfășoară verificări pentru a clarifica starea de fapt și pentru a lua eventuale măsuri legale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`