O femeie din Arad a fost prinsă în timp ce comercializa peste un kilogram de hașiș. Drogurile ar fi fost aduse din Spania de tatăl său

O femeie din Arad a fost prinsă în timp ce comercializa peste un kilogram de hașiș. Drogurile ar fi fost aduse din Spania de tatăl său
Foto: Pixabay

O femeie din Arad a fost prinsă de autorități, în flagrant delict, în timp ce comercializa peste 1 kilogram de hașiș, la prețul de 15 lei per gram, și a fost arestată la domiciliu pentru 30 de zile, transmite Agerpres.

Femeie din Arad, prinsă în timp ce comercializa peste un kilogram de hașiș

Femeia a fost reținută vineri, din dispoziția procurorilor de la DIICOT Arad. Tot atunci, magistrații au dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile față de un alt inculpat. Cei doi sunt cercetați pentru trafic internațional de droguri de risc și trafic intern de droguri de risc.

DIICOT spune că, pe 10 decembrie, inculpatul, la solicitarea inculpatei, fiica sa, a adus din Spania în România cinci kilograme de rezină de canabis (hașiș), pentru a le comercializa în țara noastră.

„Odată introduse pe teritoriul ţării, drogurile au fost depozitate în domiciliul inculpatei, unde a locuit şi inculpatul până la momentul intervenţiei organelor de urmărire penală, aceştia stabilind ca sumele de bani obţinute din vânzarea drogurilor să fie împărţite în mod egal între ei. La data de 20.01.2023, inculpata a fost prinsă în flagrant în timp ce comercializa cantitatea de un kilogram şi 28 de grame de rezină de canabis în schimbul sumei de 15.000 de lei”, au precizat procurorii.

Apoi au fost emise două mandate de percheziție domiciliară pe raza municipiului Arad, context în care, la domiciliul femeii, au fost găsite și ridicate 3,5 de kilograme de hașiș, un grinder și un cântar electronic. Bunurile erau ținute în geanta de voiaj a inculpatului, printre hainele sale.

Femeia a fost arestată la domiciliu pentru 30 de zile, conform deciziei luate sâmbătă de judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul Arad.

Acțiunea a fost sprijinită de polițiștii de la SCCO Arad.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)