O femeie de 76 de ani din București a murit, după ce a fost bătută pe stradă de un bărbat / Suspectul a fost reținut

O femeie de 76 de ani din București a murit, după ce a fost bătută pe stradă de un bărbat / Suspectul a fost reținut
Foto: Poliția Română / Facebook

O femeie în vârstă de 76 de ani a murit vineri, 24 noiembrie, după ce a fost bătută de un bărbat pe o stradă din Sectorul 6 din București. Autoritățile au reușit să îl prindă pe bărbatul suspectat.

Femeie decedată în București, după ce a fost bătută de un bărbat, în București

„La data de 24 noiembrie 2023 Poliţia Capitalei – Secţia 20 Poliţie a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o stradă din Sectorul 6, o femeie ar fi agresată fizic. La adresă s-au deplasat de urgenţă poliţişti din cadrul secţiei, care au constat faptul că cele sesizate se confirmă, în interiorul unui imobil fiind găsită o femeie, în stare de inconştienţă. Poliţiştii au acordat primul ajutor şi au solicitat de îndată un echipaj cu personal medical”, au transmis reprezentanții Poliției Capitalei.

Nu la mult timp după ce a avut loc tragicul eveniment, polițiștii din cadrul Secției 20 au prins, aproape de locul faptei, un bărbat în vârstă de 56 de ani. El a fost imobilizat în timp ce încerca să părăsească zona.

Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri – DGPMB au preluat cercetările pentru stabilirea cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, scrie ziare.com.

În vederea necropsiei, trupul neînsuflețit al femeii a fost transportat la INML.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`