O femeie a primit o notă de plată de 60.000 de dolari după ce a fotografiat mâncarea de la restaurant / Ce greșeală a făcut

O femeie a primit o notă de plată de 60.000 de dolari după ce a fotografiat mâncarea de la restaurant / Ce greșeală a făcut
Sursa foto: Shutterstock

O femeie din China a fost șocată să primească o notă de plată de 60.000 de dolari după ce a postat din greșeală codul QR al mesei sale la un restaurant.

Wang, a cărei intenție era să împărtășească imagini cu preparatele, a inclus fără să vrea codul de comandă online în fotografii. Alți clienți ai restaurantului au scanat codul, plasând comenzi în valoare de sute de mii de dolari, relatează potrivit South China Morning Post, citat de Digi24.ro.

1.850 de porții de rață și 9.990 de porții de pastă de creveți, în nota de plată

În data de 23 noiembrie, femeia a vizitat un restaurant și a vrut să posteze pe rețelele sociale fotografii cu mâncarea savurată.

Din neatenție, a surprins și codul QR aflat pe masă, utilizat pentru a comanda și plăti. Persoane străine au scanat codul, generând o comandă uriașă de 60.000 de dolari.

După ce un angajat al restaurantului a confirmat comanda uriașă, Wang a realizat greșeala și a șters imediat postarea. Cu toate acestea, alți utilizatori au continuat să plaseze comenzi în numele ei. Nota de plată a inclus 1.850 de porții de rață, 2.580 de porții de calamar și 9.990 de porții de pastă de creveți.

Restaurantul nu a impus femeii să plătească nota de plată exorbitantă, a anulat comenzile și a mutat-o la o nouă masă. Cu toate acestea, experiența a fost traumatizantă pentru Wang, care a subliniat importanța securității informațiilor online și necesitatea de a fi atent la ceea ce se postează pe rețelele sociale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`