O femeie a mușcat un copil pe o plajă din Mamaia. Motivul este șocant

O femeie a mușcat un copil pe o plajă din Mamaia. Motivul este șocant
Foto: Captură video

O femeie de 42 de ani din Galați a fost acuzată că a mulcat un copil de șase ani pe plajă, după ce ar fi stropit-o cu apă în timp ce făcea poze.

Cum s-a petrecut incidentul

Incidentul a avut loc în urmă cu câteva zile, în Năvodari-Mamaia Nord, iar părinții copilului au sunat la 112 să anunțe ce a pățit fiul lor, fiind agresat de o femeie, conform Adevărul.

Martorii spun că femeia îi făcea poze unei prietene pe malul mării, iar băiatul ar fi stropi-to cu apă. Agresoarea ar fi cerut să se potolească, dar băiatul a continuat să stropească. Ea s-a apropiat de el, iar minorul a fugit. Femeia a continuat să alerge după el, iar când l-a prins, l-a smucit, l-a zgâriat și l-a mușcat de mână.

Ce spune femeia

Femeia din Galați este administratorul unui salon de bronzare și organizează și cursuri de dans.

„Copilașul se juca pe plajă, așa obraznic cum se joacă cei mici, și eu eram pe plajă și făceam o ședința foto profesională, pentru o școală de dans. Nu făceam niște poze. Băiețelul a venit și mi-a dat de 2 ori jet-uri în față, cu un pistol mai mare cu un jet puternic. Părinții sunt problema, din punctul meu de vedere, pentru că nu s-au ocupat de el, nu l-au supravegheat. El stătea de ceva timp la malul mării și se juca singur și atunci eu am alergat după el să îl prind, să îl duc părinților. Am căzut peste copil, și l-am zgâriat, după care l-am strâns, cred. Pur și simplu eu când am căzut s-au întâmplat toate astea, dar de mușcat nu este cazul. Avem un avocat. Să vedem ce o să se întâmple. Mie îmi pare rău pentru copilaș. Clar nu sunt o nebună, lucrez cu oamenii de 20 de ani”, a declarat femeia.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe, iar copilul a fost dus la medicină legală și oamenii legii așteaptă certificatul specialiștilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`