O femeie a murit, după ce un limitator de înălțime s-a prăbușit și a strivit o mașină aflată în trafic, în județul Olt

O femeie a murit, după ce un limitator de înălțime s-a prăbușit și a strivit o mașină aflată în trafic, în județul Olt
O persoană a murit în mașina strivită, sursă foto: Facebook

Un limitator de înălțime s-a prăbușit, după ce a fost doborât de un camion, și a strivit o mașină aflată în trafic, în zona localității Pestra, județul Olt.

Bunica șoferului a murit în mașina strivită

În mașină se afla o familie. La volan era fiul în vârstă de 18 ani, în dreapta, tatăl, iar bunica se afla pe bancheta din spate. Din nefericire, bunica a murit.


Incidentul s-a petrecut, marți, pe Drumul European 70, în zona localității Pestra, din județul Olt.

La fața locului acționează mai multe echipaje din cadrul Stației Stoenești, Detașamentului Caracal și Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere, prevăzute cu accesorii pentru descarcerare, două echipaje SMURD, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru descarcerări grele și o autospecială pentru primă intervenție.

Din primele informații, în urma incidentului au rezultat trei victime, dintre care una a fost găsită în stop cardio-respirator, o victimă încarcerată, conștientă și o victimă în afara autoturismului, conștientă, arată Antena3.

Persoana aflată în stop cardio-respirator, în vârstă de 66 de ani, a murit. La spital vor mai fi transportați doi bărbați, în vârstă de 18 și 42 de ani.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)