O femeie a fost înjunghiată de un adolescent într-un magazin, din Cluj-Napoca

O femeie a fost înjunghiată de un adolescent într-un magazin, din Cluj-Napoca
Foto: Poliția Română / Facebook

O femeie de 33 de ani a fost transportată de urgență la spital, după ce a fost înjunghiată într-un magazin din Cluj-Napoca, potrivit publicației locale monitorulcj.ro.

Femeie din Cluj-Napoca, înjunghiată într-un magazin de un adolescent de 17 ani

Poliţiştii din Cluj au demarat o anchetă, vineri seară, după ce au fost sesizaţi că o femeie a fost înjunghiată într-un magazin din Cluj-Napoca de o persoană care a fugit.

Cel care a înjunghiat-o pe femeie a fost un tânăr de 17 ani, care a fost identificat ulterior de polițiști.

”În jurul orei 18.30, poliţiştii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie ar fi fost lovită de o persoana necunoscută cu un obiect tăietor-înţepător, într-o societate comercială din municipiu, ulterior părăsind locaţia respectivă, a transmis, vineri seară, IPJ Cluj.

La faţa locului, poliţiştii au identificat o femeie de 33 de ani, din Cluj-Napoca, care a fost transportată în stare conştientă la o unitate medicală, spre a-i fi acordate îngrijiri de specialitate, potrivit sursei citate.

”De asemenea, în baza semnalmentelor furnizate, la scurt timp poliţiştii au identificat persoana în cauză, respectiv un tânăr de 17 ani.

Acesta a fost condus la sediul unităţii de poliţie în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii faptei sesizate, continuării cercetărilor în cauză şi luării măsurilor legale, în consecinţă”, au mai transmis poliţiştii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`