O femeie a fost atacată de fostul iubit în plină stradă, în Făgăraș. S-a adăpostit în secția poliției

O femeie a fost atacată de fostul iubit în plină stradă, în Făgăraș. S-a adăpostit în secția poliției

O femeie a fost atacată cu cuțitul de fostul iubit, în plină stradă, în Făgăraș, sub ochii copiilor. Ea s-a adăpostit în secția poliției, unde a fost imobilizat agresorul.

Copiii au fost martori

Incidentul s-a petrecut, luni seara, în centrul municipiului Făgăraș, aproape de secția poliției. Cei trei copii majori ai cuplului au fost martorii atacului. Femeia a reușit să se refugieze în sediul poliției și agenții care se aflau la serviciu i-au fost salvatori, informează observatornews.

Femeia a fost transportată la spital, având mai multe traumatisme, unele în zonele vitale ale corpului și a fost internată în Spitalul Județean Sibiu. În prezent, este conștientă.

Bărbatul a fost imobilizat în secția de poliție și reținut. El este acuzat de tentativă de omor, infracțiune comisă în 2022, pentru care a fost condamnat, în 2023, la trei ani de închisoare cu suspendare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
11:27 - Statuia reginei Elisabeth a II-a a Marii Britanii a produs hohote de râs și indignare, după ce un critic a spus că seamănă mai mult cu doamna Doubtfire, personajul lui Robin Williams
11:24 - Radu Oprea, despre tensiunile cu PNL pe tema pensiilor militare: De ce n-a făcut nimic Nicolae Ciucă atâta timp cât a fost premier? (VIDEO)
11:05 - Nicușor Dan l-a invitat pe Marcel Ciolacu „la unul din zecile de mari șantiere ilegale din București”: „Nu putem să lăsăm mafia imobiliară să facă politica instituțiilor în materie de urbanism și apoi să ne mirăm că e trafic”
10:52 - Jon Bon Jovi a salvat o femeie care dădea se arunce de pe un pod din Nashville
10:33 - Protest al nevăzătorilor împotriva legii pensiilor, pe 19 septembrie. Florentin Rădulescu: Lucrurile nu se mișcă în ritmul în care ne dorim. Vom veni la București în număr mare (VIDEO)
10:32 - Consumismul și criza climatică amenință un viitor echitabil pentru umanitate, spune un raport
10:11 - Amnistia fiscală pentru persoane fizice. Ce datorii se șterg și în ce condiții
10:10 - Control judiciar pentru 6 minori care au furat o mașină și au condus-o prin Ploiești, provocând un accident
09:51 - Belarus acuză Pokemon că ar fi un instrument de spionaj occidental. Exemplul oferit de un oficial de la Minsk
09:40 - România are din nou cel mai mare preț spot al energiei electrice din Europa, Ministrul Energiei din Grecia spune că piaţa unificată de electricitate din UE nu funcţionează pentru Europa de Sud-Est