O femeie a bătut un bărbat, în plină stradă, din cauza unei datorii. Ce a făcut femeia după incidentul violent este de-a dreptul neașteptat

O femeie a bătut un bărbat, în plină stradă, din cauza unei datorii. Ce a făcut femeia după incidentul violent este de-a dreptul neașteptat
Sursa Foto: Flickr.com

O femeie din Mehedinți a bătut un bărbat, motivul fiind o sumă de bani împrumutată, pe care acesta trebuia să i-o restituie. Ulterior, femeia a sunat la 112 pentru a reclama ce s-a întâmplat.

Incidentul a avut loc pe data de 9 octombrie, atunci când cei doi stabiliseră să se întâlnească pentru a discuta despre problema returnării banilor.

Ce măsuri au luat jandarmii sosiți la fața locului

Jandarmii sosiți la fața locului au putut sesiza starea de tensiune dintre cei doi. Tensiunea, precum și reacția violentă a femei, se datorează sumei de bani pe care bărbatul trebuia să o înapoieze de ceva vreme.

O datorie neachitată a fost mărul discordiei dintre o femeie şi un bărbat, care au încercat să rezolve problema, miercuri, 9 octombrie, pe o stradǎ din cartierul CET Nord din Drobeta Turnu Severin. Situaţia a escaladat rapid într-un conflict, femeia lovindu-l pe bărbat în zona feţei, după care aceasta a reclamat incidentul, apelând serviciul de Urgenţă 112”, a transmis Inspectoratul de Jandarmi Mehedinţi, într-un comunicat de presă, potrivit Ziare.com.

Polițiștii continuă cercetările, după ce, pe numele femeii au fost întocmite actele de sesizare pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:09 - Tănase Stamule (PNL), despre Nelu Tătaru: Dacă există probe, va plăti, dacă nu există, va câștiga în Instanță. Poate rămâne membru de partid, dar nu poate candida la nimic și nu mai poate ocupa o funcție de conducere (VIDEO)
22:07 - Pepe, atac furibund la adresa fostei soții, după ce a fost chemat din nou la tribunal: „Dacă îi dau fetele două săptămâni, nu știe ce să facă cu ele”
21:46 - Florin Bodog (PSD), despre acuzațiile de corupție care îl vizează pe Nelu Tătaru: „E greu pentru orice lider de partid să explice aceste gesturi” (VIDEO)
21:40 - Mircea Hava, despre coaliția PSD-PNL: „Dacă mă întrebați pe mine, mâine aș pleca de la guvernare / Ar fi excepțional să despărțim odată apele” (VIDEO)
21:19 - Aurora boreală, vizibilă pe cerul României, în această noapte. Cum de are loc acest fenomen și ce ne recomandă specialiștii
21:09 - Românii vor putea observa o schimbare importantă în magazine, începând de vineri. Companiile care nu se supun noii reguli riscă sancțiuni
21:07 - NATO începe exercițiul militar nuclear, anunță Mark Rutte. „Este vital să ne testăm apărarea”
20:39 - Ce ți se poate întâmpla, dacă mănânci ciocolata Dubai. Riscurile sunt uriașe pentru sănătate
20:25 - Laura Vicol a demisionat din PSD / Demisia, la o zi după ce a apărut informația că DIICOT a deschis dosar penal în cazul Nordis
20:21 - Cât costă încărcarea unei mașini electrice, în România. Prețurile sunt mai mari decât în vestul Europei