O fată de 16 ani din Arad s-a electrocutat, după ce s-a urcat pe un vagon de tren pentru un selfie

O fată de 16 ani din Arad s-a electrocutat, după ce s-a urcat pe un vagon de tren pentru un selfie
Sursa foto: Facebook

O adolescentă de 16 ani s-a electrocutat și a suferit mai multe arsuri, după ce miercuri seara s-a urcat pe un vagon de tren pentru a-și face un selfie. Tânăra a ajuns la spital cu arsuri de 40% din suprafața corpului.

Adolescenta a fost grav rănită

Tânăra de 16 ani a decis miercuri seara să își facă un selfie pe un vagon de marfă din preajma Gării Arad și s-a curentat. Incidentul a avut loc pe strada Trenului, din cartierul Grădişte, unde adolescenta s-a urcat pe un vagon garat, potrivit Știrile ProTv. 

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad, la fața locului au ajuns o autospecială de stingere din cadrul Detaşamentului de Pompieri şi o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Arad.

„La locul evenimentului, echipajul medical a acordat îngrijiri minorei, care prezenta arsuri pe aproximativ 40% din suprafaţa corpului, fiind însă conştientă şi cooperantă. În urma evaluării medicale, victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Arad”, a transmis ISU, potrivit Agerpres.

Un incident asemănător s-a întâmplat săptămâna trecută

În urmă cu o săptămână, un tânăr de 19 ani s-a urcat pe un vagon de tren din stația Ghioroc pentru a-și face o fotografie. Acesta a fost electrocutat și a suferit arsuri pe 70% din suprafața corpului.

Tânărul a fost transportat  la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, ulterior fiind transferat la Secţia de Arşi de la Spitalul Judeţean Timişoara.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`