O fată de 14 ani a dispărut de acasă! Dacă o vedeți sunați la 112 / Familia și prietenii săi o caută cu disperare

O fată de 14 ani a dispărut de acasă! Dacă o vedeți sunați la 112 / Familia și prietenii săi o caută cu disperare
Sursa foto: Facebook - Marius Alexandru în grupul „Ești din Iași dacă...”

Sinescu Ioana Paula, în vârstă de 14 ani, a plecat marți dimineața, 23 mai, din localitatea Orțișoara către Timișoara și nu s-a mai întors acasă. Poliția Română a fost sesizată de familia fetei, care acum este căutată în întreaga țară.

Detalii importante despre Sinescu Ioana-Paula

„Se numește Sinescu Ioana – Paula, are doar 14 ani.

Când a fost văzută ultima dată, avea blugi albaștri, un hanorac gri, o geacă neagră și un ghiozdan de școală negru. Trăsături care o pot ajuta pe Ioana – Paula să fie identificată sunt: înălțime 1,60 metri, păr șaten, ochi căprui.

Ultima dată a fost văzută în jurul orei 8:20, a luat trenul din Orțișoara către Timișoara. Ulterior, la ora 14:16, a avut plecare Timișoara – Iași. Azi dimineață a ajuns în gară la Iași.

Poliția la nivel național caută intens persoana dispărută!

Dacă o vedeți sau aveți orice fel de informații despre locul unde s-ar putea afla Ioana – Paula, vă rugăm să sunați la 0742 618 403 sau să contactați autoritățile de urgență la 112 sau cea mai apropiată secție de poliție”, a transmis un bărbat pe Facebook, pe grupul „Ești din Iași dacă…”.

„În data de 23 mai 2023, în jurul orei 08:00, Sinescu Ioana-Paula ar fi plecat de la domiciliul său din localitatea Orțișoara într-o direcție necunoscută, iar până în prezent nu a mai revenit la domiciliu.

SEMNALMENTE: înălțime 1,60 metri, păr șaten, ochi căprui, constituție solidă. Îmbrăcăminte: adidași albi, blugi de culoare albastru deschis, geacă neagră și un rucsac negru”, a transmis IPJ Timiș, potrivit cancan.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`