O familie de români din Italia, jefuită de Revelion, cere ajutor: „Să-i împiedicăm pe acești ticăloși care fură de la cei care muncesc din greu să mai jefuiască locuințe”

O familie de români din Italia, jefuită de Revelion, cere ajutor: Să-i împiedicăm pe acești ticăloși care fură de la cei care muncesc din greu să mai jefuiască locuințe
civonline.it

O familie de români, stabilită în Italia, a devenit victima hoților în timp ce se afla pe străzi, sărbătorind trecerea în noul an.

Incidentul s-a produs în Ladispoli, localitate situată în zona metropolitană a Romei, hoții profitând de faptul că majoritatea locuitorilor participa la un concert de Revelion.

Hoții au acționat la pont

După modul în care au acționat, se pare că hoții au avut un pont. Au forțat intrarea în clădire și apoi în apartament, unde au spart un zid pentru a extrage seiful ce era ascuns în spatele unui tablou din dormitor, de unde au furat bunuri în valoare de 4.000 de euro.

„Am bănuiala că într-un fel știau unde să meargă, pentru că singurul tablou pe care l-au mișcat a fost cel care ascundea seiful și poate chiar știau că nu suntem acasă pentru că postasem pe rețelele sociale câteva imagini de la petrecere.

Cu siguranță nici eu, nici soțul meu nu ne-am revenit încă din spaimă și nu putem dormi gândindu-ne la pericolul pe care l-am trecut”, a mărturisit Ștefania Tudose pentru publicaţia civonline.it.

Românca face un apel pentru prinderea hoților

Carabinierii, chemați pentru a înregistra plângerea familiei de români, nu au efectuat o cercetare amănunțită a zonei infracționale și nu au prelevat amprentele lăsate de hoți, pentru că acest tip de investigație nu se efectuează pentru furturi de o valoarea mică.

În acest context, românca a făcut un apel în presă pentru prinderea hoților.

„Căutăm martori, oameni care au observat pe cineva ieșind pe ușa clădirii, chiar și mașini care treceau prin zonă, dotate cu camere video. Cu tot praful pe care l-au făcut spărgând zidul, trebuie să fi fost murdari și acoperiți cu var.

Nu ne interesează atât de mult să recuperăm bunurile furate, cât să-i împiedicăm pe acești ticăloși care fură de la cei care muncesc din greu de dimineața până seara să jefuiască alte locuințe”, a spus românca.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`