O familie de români a fost jefuită în Thassos, după ce au vizitat o mănăstire

O familie de români a fost jefuită în Thassos, după ce au vizitat o mănăstire
Sursa foto: Freepik

Vacanța în Grecia a unei familii de români s-a transformat într-un coșmar, după ce, în urma unei vizite la o mănăstire, s-au trezit că nu mai au niciun ban în portofel.

Cei doi români erau în vacanță, în Thassos, loc în care au fost jefuiți. Aceștia ar fi parcat pe marginea unui drum pentru a merge să viziteze o mănăstire. După ce au vizitat lăcașul de cult, turiștii români au mers pe plajă, moment în care și-au dat seama că nu mai au niciun ban în portofel.

După ce au vizitat un lăcaș de cult, românii au fost jefuiți

„Am fost să vizităm Mănăstirea Mihail și Gavril, am parcat pe marginea drumului și am intrat în mănăstire, după ce am fost fascinați de peisajul mirific ne-am continuat drumul până la Giola, iar de acolo am fost la plaja Photos.

Acolo am constatat că în portofel nu mai aveam niciun ban! În parcarea de la mănăstire ni s-a umblat în mașină, am sesizat că și în portbagaj, deoarece aveam și acolo câțiva lei. Paguba totală a fost de 450 euro și 55 RON”, au scris cei doi soți, pe Forum Thassos.

De asemenea, camerele de supraveghere de la mănăstire nu ajungeau până la locul în care românii și-au lăsat mașina, motiv pentru care ei cred că hoții sunt „niște profesioniști”. În urma celor întâmplate, aceștia au menționat că nu vor decât să avertizeze pe toată lumea „să fie cu ochii în patru”.

În comentariile postării publicate pe Facebook, internauții spun că hoții așteaptă momentul în care turiștii îți parchează mașina și le bruiază semnalul telecomenzii în momentul în care proprietarii vor să-și încuie mașina. Astfel, autoturismul rămâne descuiat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)