O companie sud-coreeană face angajări în România cu salarii nete de 9600 de lei. Care sunt condițiile pentru obținerea postului

O companie sud-coreeană face angajări în România cu salarii nete de 9600 de lei. Care sunt condițiile pentru obținerea postului
Foto: nuclearelectrica.ro

Compania sud-coreeană KHNP, care a deschis o sucursală în România în 2023, angajează inginer construcţii civile pentru construcţia instalației de detritiere de la Cernavodă.

O companie sud-coreeană face angajări în România cu salarii nete de 9600 de lei

Candidatul selectat pentru acest post va lucra la Cernavodă, pe perioadă de un an cu posibilitate de prelungire.

Salariul cu care sunt ofertaţi candidaţii e de aproximativ 9.600 de lei net lunar, conform anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Sunt eligibili pentru această poziţie absolvenţii unei specializări de licenţă din domeniul de studii Inginerie civilă, care au peste doi ani experinţă relevantă pentru acest post, sunt integri şi care au cunoştinţe solide de limba engleză.

La 27 iunie 2023, Nuclearelectrica și Korea Hydro & Nuclear Power (KHNP) au semnat, la Seul, contractul de Inginerie, Procurare și Construcție (EPC) pentru construcţia primei instalații de detritiere (CTRF) din Europa, la CNE Cernavodă.Instalația de detritiere (eliminare a tritiului) de la Cernavodă va include mai multe domenii de înaltă tehnologie: separare izotopică în fază lichidă, distilare criogenică și operare în vid înalt.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`