O casă din centrul Constanței a fost mistuită de flăcări: Trei persoane au ajuns la spital, intoxicate cu fum (VIDEO)

O casă din centrul Constanței a fost mistuită de flăcări: Trei persoane au ajuns la spital, intoxicate cu fum (VIDEO)

Panică pe o stradă din centrul Constanţei unde o casă a fost mistuită de flăcări. Trei persoane, printre care şi o femeie însărcinată, au ajuns la spital după ce s-au intoxicat cu fum, informează B1 TV. Proprietarul casei susţine că focul a fost pus intenţionat de către un nepot de-al său, care vrea să se răzbune după un scandal în familie.

Toată strada a fost acoperită de fumul gros iar oamenii au cerut ajutorul pompierilor, dar și Poliției. O femeie însărcinată a suferit un atac de panică și a fost dusă la spital. Alte două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce s-au intoxicat cu fum. Localnicii spun că un nepot al proprietarului a pus intenționat focul după un conflict în familie.

O casă din Constanța a fost mistuită de flăcări

#DIRECT_ONE_coqh07#

Pentru ca focul să nu ajungă la casele vecinilor, pompierii au fost nevoiți să decoperteze acoperișul locuinței cuprinse de foc.

”La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de intervenție. În aceste momente, pompierii lucrează pentru lichidarea incendiului. Acesta este localizat”, a declarat Anca Chiriță, purtător de cuvânt al ISU Constanța.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili dacă se confirmă varianta unei mâini criminale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`