O bătrână din Târgu Jiu a șocat întreaga țară. S-a urcat la volan deși are nevoie de cadru metalic pentru a se putea deplasa

O bătrână din Târgu Jiu a șocat întreaga țară. S-a urcat la volan deși are nevoie de cadru metalic pentru a se putea deplasa
Foto: Pixabey

Din ce în ce mai mulți vârstnici se urcă la volan și pun în pericol ați participanți la trafic. În urmă cu câteva zile, o bătrână din Târgu Jiu care are nevoie de cadru metalic pentru a se putea deplasa, a fost filmată în timp ce urca la volanul unui vehicul.

Femeia a fost filmată în timp ce conducea propria mașină

Bătrâna a fost filmată zilele trecute conducând un autoturism, deși se deplasează cu dificultate cu un cadru ortopedic. Trecătorii au filmat-o și s-au întrebat dacă femeia reprezintă un pericol pentru ceilalți participanți la trafic, conform click.ro. 

Bătrâna a parcat neregulamentar și s-a dus să își rezolve treburile. La întoarcere, a fost filmată de un trecător în timp ce ieșea dintr-un magazin, ajutată de o tânără care i-a luat cadrul de sprijin și l-a așezat pe bancheta din spate a mașinii. Deși avea dificultăți vizibile la pornirea și deplasarea vehiculului, ea a decis să își continue drumul.

Cum au reacționat autoritățile

IPJ Gorj a comunicat că nu poate reevalua abilitățile de șofer ale bătrânei decât în baza unui document medical venit din partea unui specialist. De aceea, dacă acest document nu există, femeia are permisul valabil.

În urmă cu câteva zile, un șofer de 85 de ani a fost surprins de o cameră de bord conducând pe contrasens pe autostradă. Șoferul care a înregistrat incidentul a reușit să evite la timp un posibil impact fatal. Într-un alt caz, o femeie de 81 de ani din Oradea a atras atenția internauților, după ce a fost filmată de nepotul său în timp ce conducea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`