O angajată a unei firme de curierat a comandat mai multe colete cu un nume fals. Femeia a fost reținută de polițiști după ce ar fi sustras coletele din depozit

O angajată a unei firme de curierat a comandat mai multe colete cu un nume fals. Femeia a fost reținută de polițiști după ce ar fi sustras coletele din depozit
Sursa foto simbol: Pixabay

O femeie de 21 de ani, angajată a unei firme de curierat din Târgoviște, este acuzată după ce a comandat cu un nume fals mai multe colete de pe diverse site-uri și apoi le-a sustras din depozitul firmei.

Pentru ce este cercetată femeia

Tânăra în vârstă de 21 de ani este cercetată de autorități pentru comiterea infracțiunilor de furt, înşelăciune şi fals informatic, conform Știrile ProTv. 

„La data de 3 octombrie a.c., pentru administrarea probatoriului într-o cauză penală privind săvârşirea infracţiunilor de furt, înşelăciune şi fals informatic, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte – Biroul Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară la o tânără, de 21 de ani, din comuna Ocniţa. În urma percheziţiei, poliţiştii au descoperit mai multe bunuri necesare pentru întărirea probatoriului administrat”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Prejudiciul estimat este de 57.000 de lei

În urma investigațiilor, autoritățile au descoperit că tânăra ar fi comandat de pe diferite site-uri mai multe colete, folosind nume fictive, pe care, ulterior, le-ar fi sustras din depozitul societăţii. Aceste infracțiuni s-au petrecut în perioada 29 iunie – 3 iulie, în timp ce era angajata societății comerciale de curierat.

Prejudiciul pe care l-a produs femeia este de 57.000 de lei. Pe numele femeii a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore pe bază de ordonanță. Vineri, aceasta va fi prezentată magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`