O aeronavă Turkish Airlines a aterizat de urgență pe Aeroportul Otopeni. Un pasager a murit

O aeronavă Turkish Airlines a aterizat de urgență pe Aeroportul Otopeni. Un pasager a murit

O aeronavă aparținând companiei Turkish Airlines, care zbura pe ruta Miami – Istanbul, a aterizat marți, pe aeroportul „Henri Coandă” din Otopeni, întrucât unul dintre pasageri avea probleme medicale.

Din păcate, deși avionul a aterizat de urgență, pasagerul a murit

Din păcate, pasagerul a fost declarat decedat, au transmis reprezentanţii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

„Aterizarea s-a efectuat la ora 14.58 și, imediat, la bord au urcat echipajul medical al aeroportului și un echipaj SMURD; a fost aplicată procedura standard de resuscitare asupra pacientului. Ulterior, pasagerul a fost declarat decedat”, a anunțat CNAB în comunicat.

Aeronava, de tip Boeing 777, efectua o cursa pe ruta Miami – Istanbul și avea la bord 234 pasageri. Pasagerii vor fi debarcați, aceștia urmând să fie asistați de reprezentanții companiei aeriene și ai agentului de handling.

Victima avea 65 de ani şi era de origine palestiniană

Primul lucru pe care trebuie să îl faceți înainte de a vă planifica călătoria este să discutați cu profesionistul dumneavoastră din domeniul sănătății.

Este bine să purtați această discuție cât mai curând posibil, în special, deoarece s-ar putea să fie necesar să realizați teste suplimentare pentru a stabili dacă starea dumneavoastră de sănătate este potrivită pentru a călători; astfel se poate stabili dacă aveți nevoie de oxigen sau de medicație suplimentară.

Dacă nu suferiți de o afecțiune pulmonară, scăderea nivelului de oxigen nu este suficientă pentru ca dumneavoastră să resimțiți diferența.

Dacă suferiți de o afecțiune pulmonară, nivelul dumneavoastră de oxigen poate fi deja scăzut sau este posibil ca plămânii dumneavoastră să nu funcționeze în mod corespunzător pentru a menține cantitatea deoxigen din sânge la un nivel sigur.

Nivelul scăzut de oxigen din sângele dumneavoastră vă poate da senzația de rău sau chiar vă poate fi nociv în timpul sau după zbor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:41 - Primăria Capitalei, decizie care vizează proprietarii mașinilor hibrid. „A fost frumos cât a fost”
20:38 - Studenții sunt revoltați că ar putea da examen scris la licență. „Nu mi se pare deloc corect”
20:10 - Reacțiile șoferilor români după ce au aflat de aderarea României la Schengen. „Batem şi la pariu”
20:07 - Buzoianu (USR): Avem nevoie de transparență mult mai mare pe datele bugetare, să știm clar dacă avem bani să ne îndeplinim obiectivele. Românii s-au săturat de povești (VIDEO)
20:02 - O localitate renumită pentru vilele de lux este ținta hoților. Acționează chiar dacă știu că poliția este pe urmele lor
19:59 - Ilie Bolojan, despre când ar putea fi organizate alegerile prezidențiale: Ar fi impropriu ca înainte cu două săptâmâni de sărbătorile de Paște să venim noi cu mizeriile lumii politice
19:30 - Eugen Sechila, lider al mișcării neo-legionare și apropiat al lui Georgescu, dus la audieri. Surse: Ar fi vrut să plece din țară cu destinația Ciad / UPDATE: A fost plasat sub control judiciar, cu obligația de a nu părăsi țara (VIDEO)
19:26 - Ce i s-a întâmplat unei pensionare din Cluj, după recalculare. Inițial, avea o pensie de 7.873 lei: “Astăzi am primit cuponul de pensie”
19:20 - Ce sume de bani promite statul român elevilor care câștigă aurul la competiții naționale sau internaționale
19:17 - Cât costă rochiile pentru revelion soției lui Ștefan Bănică Jr. Doritoarele trebuie să scoată mulți bani din buzunar