Nuntă cu peripeții în Olt. Surpriza dulce s-a prăbușit din tavan

Nuntă cu peripeții în Olt. Surpriza dulce s-a prăbușit din tavan
Sursa foto: Shutterstock

Doi miri au vrut să aibă o nuntă ca în povești și au vrut ca tortul să coboare din tavan, doar că surpriza dulce s-a prăbușit pe podea.

Momentul desertului, spulberat

Cei doi miri au plănuit totul în cel mai mic detaliu pentru cea mai mare zi din viața lor, iar sala în care s-a desfășurat evenimentul au ales special pentru momentul în care va sosi tortul. Ei voiau ca tortul să coboare din tavan, doar că nu s-au ales cu acest moment mult așteptat, conform Cancan.

Platforma care susținea tortul coborât chiar mai devreme decât ar fi trebuit. În timpul petrecerii, aceasta s-a prăbușit și a căzut printre invitați.

Mirele a spus că a văzut că ceva a început să se desprindă din tavan, iar ân câteva clipe, platforma a căzut pe podea și a creat panică în rândul invitaților.

„Prima dată când am fost și ni s-a prezentat coborârea tortului, că de fapt aceasta a fost și ideea pentru care am ales restaurantul, pe lângă faptul că patronul ne era prieten. Când a fost momentul să coboare tortul din tavan, s-a prăbușit.

A început cu câte o oglindă, la un moment dat a căzut cu totul. Noi am încercat pe cât posibil să ne păstrăm calmul, tocmai pentru a nu strica momentul de tot și a nu speria ceilalți invitați”, a declarat mirele.

Ce a declarat patronul sălii

Patronii sălii au transmis că a fost un incident nefericit, dar se bucură că nimeni nu a fost rănit, ba chiar a făcut o mica glumă și a spus că măcat invitații s-au putut bucura de tort, pentru că desertul nu se afla pe platformă atunci când a căzut.

„Este prima sală smart din România, având un grad ridicat de tehnologizare și mulți senzori, care dau siguranță funcționării în parametri a tuturor sistemelor din sală. E un incident nedorit, însă nimeni nu a fost pus în pericol, iar evenimentul a continuat normal.

Pur și simplu a cedat un senzor de sens, nu a mai mers și i-a căzut macheta, care era a mea. Nu era tortul lor, vă dați seama că tortul a fost servit. Nu era pusă în pericol viața invitaților, pentru că tortul nu pleacă dacă are ceva sub el”, a declarat patronul sălii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)