Au ridicat o DRONĂ pentru a filma NUNTA, dar aparatul s-a ciocnit de o pasăre! INCREDIBIL ce s-a întâmplat după…

Au ridicat o DRONĂ pentru a filma NUNTA, dar aparatul s-a ciocnit de o pasăre! INCREDIBIL ce s-a întâmplat după...

Incident incredibil la o nuntă. Drona cu care se filma evenimentul a lovit o pasăre și a căzut în capul unei invitate, scrie Aradon.

DOAMNE, DUMNEZEULE! TEO TRANDAFIR NU MAI ARE NICIO ȘANSĂ! CARMEN HARRA A FĂCUT ANUNȚUL CUMPLIT!

Incidentul a avut loc sâmbătă, în Arad, femeia lovită de dronă, ajungând la Spitalul Clinic Județean din localitate.Din fericire, victima în vârstă de 58 de ani, a avut doar o plagă contuză frontală, nefiind necesară internarea în spital.
LACRIMI ÎN SHOWBIZ! FUEGO A PĂȚIT-O GRAV! IRINA LOGHIN A DAT VESTEA CUMPLITĂ! E ȘOC ȘI GROAZĂ (GALERIE FOTO)

Incidentul este cercetat de polițiștii Secției 1 Vlaicu, pe fir intrând și Serviciul de Telecomunicații Speciale și Aviația Română. Potrivit informațiilor pe care le deținem, cei care filmează diverse evenimente și folosesc drona au nevoie de autorizații și aprobări de la cele două instituții: STS și Aviație.

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală privind fapta petrecută.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că drona, manevrată de la sol de către un bărbat de 48 de ani, ar fi intrat în coliziune cu o pasăre după care ar fi căzut și ar fi lovit femeia. Aceasta a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru loviri și alte violențe, fiind sesizate Serviciul de Telecomunicații Speciale, Aviația Română și Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad”, a declarat agentul șef Claudia Iuga, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Arad.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră