„Nu am fost aici”. Mesajul zgâriat pe mai multe mașini din Capitală. Zona vizată de individul care a vandalizat autoturismele

„Nu am fost aici”. Mesajul zgâriat pe mai multe mașini din Capitală. Zona vizată de individul care a vandalizat autoturismele
Foto simbol: Pixabay

O parcare din apropierea Parcului Tineretului le-a purtat ghinion mai multor proprietari de mașini. Aceștia au găsit pe caroseria mașinii zgâriat mesajul: „Nu am fost aici”. Până la această oră, autorul faptelor nu a fost identificat.

Totul a început când două persoane au făcut plângere la poliție pentru distrugere. Polițiștii sosiți la locul faptei au descoperit că mai multe mașini aflate în aceeași parcarea fuseseră avariate. În total, 15 autoturisme au fost zgâriate în parcarea din apropierea Parcului Tineretului, de lângă Palatul Copiilor.  Cele mai multe dintre acestea aveau inscripționate mesajul „nu am fost aici”, deși erau și mașini care fuseseră zgâriate, însă fără vreun mesaj anume, potrivit Antena 3.

Localnicii din zonă declară că, la un moment dat, numărul mașinilor afectate era mai mare. O parte dintre proprietari au luat ulterior decizia de a le muta din parcare, pentru a evita astfel de evenimente.

Răspunsul dat de Poliție

Cercetările în acest caz continuă. Un dosar penal a fost deschis pentru distrugere, iar polițiștii încearcă să găsească vinovatul, analizând imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

„La data de 2 octombrie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului  – Secția 14 Poliție au fost sesizați, prin plângere, cu privire la faptul că, mai multe autoturisme ar fi fost zgâriate, la o adresă din Sectorul 4.

Menționăm faptul că, la nivelul subunității, au fost înregistrate două astfel de plângeri.

Polițiștii din cadrul subunității s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în zonă, au fost identificate și alte autoturisme care prezentau zgârieturi, totalul fiind de 15 autovehicule.

Activitățile desfășurate de polițiști din cadrul subunității sunt în dinamică, în vederea identificării și depistării persoanelor bănuite de comiterea infracțiunii.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 14 Poliție, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4”, a transmis Poliția Capitalei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`