Nouă decizie în cazul lui Vlad Pascu. Cererea de schimbare a încadrării juridice din ucidere din culpă în omor calificat, respinsă

Nouă decizie în cazul lui Vlad Pascu. Cererea de schimbare a încadrării juridice din ucidere din culpă în omor calificat, respinsă
Sursa foto: Facebook / Vlad Pascu

Judecătoria Mangalia a respins, vineri, 14 iunie, ca fiind nefondată, cererea de schimbare a încadrării juridice din ucidere din culpă în omor calificat, în cazul lui Vlad Pascu.

În caz, un nou termen de judecată în acest dosar a fost stabilit pentru data de 21 iunie, la ora 10:00, scrie Agerpres.

Ce a transmis judecătoria Mangalia

„Judecătoria Mangalia (…) respinge ca neîntemeiată cererea de schimbare a încadrării juridice formulată de părţile civile Olariu Mihaela, Olariu Valentin, Olariu Maria – Selena, Olariu Maria, Olariu Marin, Tănase Andreea, Dinu Gabriela, prin avocat Ganea Daniela. Repune cauza pe rolul instanţei şi fixează termen de judecată la data de 21.06.2024, ora 10,00, cu citarea părţilor şi a martorului Radu Gabriel, propus de părţile civile, inclusiv telefonic. Cu cale de atac o dată cu fondul cauzei. Pronunţată prin punerea prezentei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei, astăzi 14.06.2024”, se menționează în soluţia pe scurt dată de Judecătoria Mangalia.

Mama lui Vlad Pascu a scăpat, miercuri, de controlul judiciar

Amintim că, Miruna Pascu, mama lui Vlad Matei Pascu, a scăpat, miercuri, de controlul judiciar. Decizia este definitivă.

Curtea de Apel București a menținut astfel decizia Tribunalului București din 4 iunie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`