Noi proteste în Capitală față de modificarea legilor justiției: Mii de oameni au ieșit în Piața Victoriei (FOTO, VIDEO)

Noi proteste în Capitală față de modificarea legilor justiției: Mii de oameni au ieșit în Piața Victoriei (FOTO, VIDEO)

UPDATE 22.00 Protestul din fața Guvernului se apropie de final. În Piața Victoriei au mai rămas câteva sute de persoane.

UPDATE 21.20În Piața Victoriei au mai rămas aproximativ 1.500 de persoane. În jurul orei 21.00, protestatarii au cântat ”Deșteaptă-te, române!”.

UPDATE 20.00 Aproximativ 10.000 de protestatari se află în Piața Victoriei, potrivit HotNews.

O parte dintre protestatari au ţinut un moment de reculegere în memoria Regelui Mihai, așezându-se cu spatele la Guvern.

Înainte de acest moment, manifestanții şi-au aprins lanternele de la telefoanele mobile şi au scandat împotriva lui Şerban Nicolae, potrivit Știripesurse.ro.

UPDATE 19.20 Peste 2.500 de manifestanți s-au adunat în fața Guvernului. Piața Victoriei a fost ocupată.

În Piațăau venit și niște tineri cu mai multe cruci pe care sunt scrise cele mai grave probleme din sistemul de sănătate.

Foto:Inquam Photos / Octav Ganea

UPDATE 19.00Traficul a fost restricționat pe bulevardele Kiseleff și Aviatorilor. Potrivit B1 TV, jandarmii călare au apărit din nou printre protestatari.

Traficul a fost restricționat pe bulevardele Kiseleff și Aviatorilor

#DIRECT_ONE_ifucnr#

Foto:Inquam Photos / Octav Ganea

UPDATE: Peste 1.000 de persoane participă la protestul din Piața Victoriei.

O nouă searăde proteste în București şi în mai multe oraşe din ţară. La ora transmiterii acestei știri, peste o sută de manifestanțis-au adunat deja în Piața Victoriei, la protestul denumit ”Ei cu hoții, noi cu toții!”, informează B1 TV.

Ei cer demisia liderilor celor două Camere şi retragerea din Parlament a Legilor Justiţiei.Ca și până acum, protestatarii strigă "Hoții, hoții!" și "Demisia!".

La protest au ajuns și liderii partidelor de opoziție care au anunțat duminică după-amiază, după discuții cu reprezentanții organizațiilor civice, că vor ieși cu toții în stradă.Este vorba despre Ludovic Orban (PNL), Raluca Turcan (PNL), Dan Barna (USR), Dacian Cioloş (Platforma 100).

În Capitală este programat și un marș în memoria Regelui Mihai. După ce se adună în Piața Victoriei cu drapele cu însemne de doliu, oamenii vor pleca într-un marș comemorativ până la Piața Regelui, acolo unde intenționază să depună coroane de flori și să aprindă candele.

Manifestații sunt anunțate și în marile orașe ale țării, dar și în diaspora, la Londra, Milano și Paris.

Noi proteste în Capitală față de modificarea legilor justiției

#DIRECT_ONE_rm2lhd#

Foto:Inquam Photos / Octav Ganea

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie