Noi proteste în București: S-au adunat cei care protestează împotriva exploatării de la Roșia Montană și împotriva modificărilor aduse Codului penal, cât și revoluționari

Noi proteste în București: S-au adunat cei care protestează împotriva exploatării de la Roșia Montană și împotriva modificărilor aduse Codului penal, cât și revoluționari

UPDATE 21:12 Protestarii, rămași în număr de două mii din cauza frigului, au ajuns în Piața Revoluției.

UPDATE 19:57 Cei peste trei mii de oameni, care au luat parte la marș, au ajuns la Palatul Victoria, la sediul Guvernului. Aceștia au reluat scandările la adresa Executivului și a premierului Victor Ponta.

UPDATE 19:24 Manifestanții au început să aprindă petarde, însă situația este calmă, forțele de ordine aflându-se printre civili.

UPDATE 18:52 Protestatarii au plecat în marș spre Piața Victoriei, după ce s-au aprins lumânări și s-a ținut un moment de liniște pentru victimele Revoluției din 1989. 

UPDATE 18:15 Oamenii au decis să amâne să plece în marș, blocând în continuare Piața Universității.

UPDATE 18:03 Câteva sute de protestatari au pornit în marș spre sediul Guvernului, aceștia blocând traficul pe bulevardul Magheru.

UPDATE 17:48
Mihail Neamțu, sosit printre protestatari, a fost izgonit de aceștia din Piața Universității.

Noi proteste de stradă sunt anunţate pentru sâmbătă în Piaţa Universităţii din București. Oamenii sunt nemulţumiți de legea de modificare a Codului penal, care ar da superimunitate aleșilor, adunându-se astfel pentru a cere demisia Guvernului și a premierului Ponta.

Lor li se vor alătura şi cei care sunt împotriva exploatărilor de la Roşia Montană, dar şi revoluţionarii.

Zeci de persoane s-au adunat până în prezent în piață, însă organizatorii spun că sunt așteptați în jur de 10.000 de protestatari.

Aceștia vor să aducă un omagiu eroilor căzuți la Revoluția din 1989, urmând să plece în marș către Guvern, cu lumânări în mână.

Protestatarii din Bucureşti, din nou în marş spre Guvern

Urmăriți B1TV.ro și pe
`