Noi probleme pe podul de la Brăila. S-au găsit fisuri la structura de rezistență. Simona Spătaru (USR): Ce este șocant, e că noi aflăm acum că, de fapt, recepția nu a avut loc. Cum e posibil așa ceva? (VIDEO)

Noi probleme pe podul de la Brăila. S-au găsit fisuri la structura de rezistență. Simona Spătaru (USR): Ce este șocant, e că noi aflăm acum că, de fapt, recepția nu a avut loc. Cum e posibil așa ceva? (VIDEO)
Captură video B1 TV

Senatoarea USR, Simona Spătaru, a fost prezentă în studioul B1 TV, în cadrul emisiunii Politica Zilei, moderată de Ioana Constantin, unde a comentat faptul că s-au găsit alte probleme la podul de la Brăila. Podul care a costat peste jumătate de miliard de euro are fisuri la structura de rezistență.

“Ce este șocant este că noi aflăm acum, că, de fapt, recepția nu a avut loc. A avut loc inaugurarea cu tot ce se putea mai festiv la acel moment, dar că nu avem recepția. Dar cum e posibil așa ceva? E ca și cum dai în folosință și autostrada și orice altceva, o clădire să intre oameni în ea.

Cum să folosim totuși bunul fără recepție finală? Da, se fac două sau trei tipuri de recepție, și la terminarea lucrărilor și recepție finală, cunosc acest aspect.

Dar pentru noi cetățenii, considerăm că la recepție înseamnă că deja treaba de verificare, tot ce înseamnă foarte important pe acel bun, s-au făcut deja toate lucrările astea de recepție, deci cum e posibil?

Numai că vă spuneam și celelalte stadia, la recepție, la terminarea lucrărilor, deci ei s-au dus acolo și au făcut acest alai de prezentări la un acest moment de terminare a lucrărilor.

Faza e așa, că până la momentul respectiv, important e ca beneficiarul cu dirigenția de șantier să-și facă treaba în toate etapele, pentru ca nu cumva, iată, la o asemenea investiție, să ne trezim cu fisuri la structura de rezistență. Eu nu pot să cred că acestea apar peste noapte, dacă nu a fost un incident de genul un cutremur, adică o situație deosebită, și să le aflăm în presă acum, pentru că nu le mai pot ține acoperite. deci CNAIR-ul și-a dat seama că or să intre în mare belea dacă cumva n-or să spună și că trebuie să spună lucrurile acestea.

Dar cu siguranță sunt ascunse de mai demult. Deci eu nu cred în povestea asta, că ei habar n-au avut când au făcut alaiul ăsta de prezentare, nu cred asta.”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)