Noi probe, găsite în casa lui Gheorghe Dincă după verificările de duminică: Urme de sânge, descoperite pe mai multe obiecte. DIICOT face noi precizări 

Noi probe, găsite în casa lui Gheorghe Dincă după verificările de duminică: Urme de sânge, descoperite pe mai multe obiecte. DIICOT face noi precizări 
Foto: Inquam Photos / Bogdan Dănescu

Anchetatorii au ridicat, duminică, noi probe din casa lui Gheorghe Dincă. Primul loc verificat, duminică, a fost podul casei din Caracal, după care a fost cercetată din nou curtea bărbatului, informează Știripesurse.ro.

BOMBĂ MONDENĂ! BORCEA A LUAT DECIZIA RADICALĂ DE DUPĂ GRATII! RĂMAS BUN, VALENTINA PELINEL

Investigatorii au descoperit, astfel, urme de sânge pe niște pantaloni, pe așternuturi și pe un calendar, toate acestea urmând a fi trimise spre expertiză la Institutul de Medicină legală. Expertizate vor fi și hainele descoperite pe câmpul de floarea soarelui dintre Caracal și Craiova, despre care s-ar fi stabilit, la o primă analiză, că nu sunt ale Luizei Melencu, potrivit unor surse din cadrul anchetei.

Pe surse, poliţiştii au ridicat din casă, dar şi din maşină, fire de păr lung şaten spre roşcat.

SCANDAL MONSTRU ÎNTRE ANDREEA MARIN ȘI CORNELIA CATANGA! S-AU CERTAT CA LA UȘA CORTULUI! DE LA CE A PORNIT RĂZBOIUL

Totodată, anchetatorii au găsit un aparat foto pentru care vor cere un mandat de percheziție electronică.

La finalul cercetărilor de duminică echipele de polițiști și procutori DIICOT au sigital casa lui Gheorghe Dincă.

De altfel, DIICOT a transmis, printr-un comunicat de presă, că verificărileau continuat și duminică, însă ”activitățile de cercetare și căutare în locuința, în dependințele, în autoturismul și în autoutilitara inculpatului nu au fost finalizate”.

S-A TERMINAT! OANA LIS A FĂCUT ANUNȚUL DUREROS! VIOREL LIS ȘI-A DAT OCHII PESTE CAP: ‘VĂ ANUNȚ CU DURERE ÎN SUFLET…’

”Astăzi, data de 04.08.2019, procurorii DIICOT – Structura centrală împreună cu polițiștii specializați din cadrul Poliției Române – delegați au continuat activitățile de cercetare în dosarul cauzei, între care și cele de la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, în urma cărora au fost identificate și ridicate mai multe categorii de urme criminalistice, ce urmează a fi procesate.

Activitățile de cercetare și căutare în locuința, în dependințele, în autoturismul și în autoutilitara inculpatului nu au fost finalizate, urmând a fi continuate și în cursul zilelor următoare, în mod neîntrerupt, în prezenta inculpatului și a avocatului său.

Menționăm că activitățile de cercetare și căutare care nu presupun prezența inculpatului sunt încă în desfășurare”, se arată în comuniactul DIICOT.

Verificările vor fi reluate luni.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:29 - Dan Dungaciu: Maia Sandu are o șansă, în primul rând, bazată pe mobilizarea diasporei. Nu văd niciun candidat care, chiar dacă ar spune-o, i-ar da voturile / Trebuie să regândim radical strategia pentru 2025 (VIDEO)
22:05 - Florin Roman: Câciu mai bine s-ar ocupa de ministerul pe care s-a pus praful de când îl conduce. Să se apuce să-și caute gradul de absorbție, cu lupa, dacă altfel nu îl găsește
21:43 - Adrian Câciu, după declarațiile liderului PNL: „Ceaușescu s-a reîncarnat! Bolșevismul galben este pe val!” / „În aceeași oală cu Ciucă intră și Nicușor Dan, pretins de dreapta, practic un stângist din extrema progresistă”
21:23 - Jeremy Clarkson a suferit o operație „extrem de urgentă” la inimă. Regimul „oribil” pe care trebuie să îl țină: „Care e rostul?”
21:00 - Un șofer băut și drogat a mers cu mașina pe trotuar în Constanța
20:39 - O tânără a intrat cu mașina în zidul unei clădiri. Cinci persoane rănite
20:17 - Hezbollah „condamnă cu fermitate agresiunea sionistă” împotriva Iranului și acuză SUA că „poartă responsabilitatea deplină pentru masacrele, tragediile și durerea” provocate de Israel
19:55 - Marcel Ciolacu: Ne-am ales cu foarte multe după mandatul lui Iohannis, avem trei găuri (VIDEO)
19:34 - România, învinsă categoric de Elveția la Trofeul Carpați. Joc modest al „tricolorelor” în fața unei naționale mult mai slab cotate
19:09 - Două tinere au căzut cu mașina în râu. Cum s-a produs accidentul