Noi informaţii despre şoferul care a provocat intenţionat un accident cumplit în Capitală în timp ce conducea drogat: Ce s-a găsit în maşina acestuia (VIDEO)

Noi informaţii despre şoferul care a provocat intenţionat un accident cumplit în Capitală în timp ce conducea drogat: Ce s-a găsit în maşina acestuia (VIDEO)

UPDATE 13:20:Şoferul care a produs cumplitul accident de sâmbătă a fost externat de la Spitalul Floreasca, iar poliţiştii l-au ridicat pentru a îl duce la audieri la Poliţia Capitalei.

Între timp, autorităţile au confirmat faptul că acesta se afla sub influenţa drogurilor în momentul producerii accidentului. Surpriza vine din faptul că nu doar acesta era drogat, dar şi soţia acestuia.

Şoferul drogat care a comis accidentul cumplit din centrul Capitalei a fost ridicat şi dus la audieri

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Continuă ancheta în cazul accidentului teribil din Bucureşti. Şoferul care a intrat intenţionat în 4 maşini oprite la semafor ar urma să fie audiat după îngrijirile pe care le primeşte la spital. Soţia sa face dezvăluiri cutremurătoare: individul era drogat şi a vrut să o omoare. De altfel, un praf alb a fost găsit de oamenii legii în automobilul bărbatului.

După ce a semănat teroare în centrul Capitalei, unde a lovit intenţionat 4 maşini în încercarea de a-şi ucide soţia, bărbatul de 39 de ani a ajuns la Spitalul Floreasca. Primele imagini îl arată încadrat de personalul spitalului, dar și de polițiști. În imagini, șoferul violent este transportat pe targă de angajații spitalului. Însă, alături de el sunt și doi polițiști, care nu-l scapă din priviri.

Bărbatul a provocat un accident în lanț pe Bulevardul Dacia din Capitală.

„Nu a pus absolut nicio frână iar zgomotul izbiturii a fost incredibil. Gândiţi-vă ca a lovit trei masini în viteză, cumplită, nu mare, cumplită”, povesteşte, vizibil marcat, un martor.

Șoferul a provocat carambolul în timp ce se certa cu soția, în automobil. S-a înfuriat și a lovit intenționat 4 mașini, ca să-și ucidă partenera. Până la apariția polițiștilor, el a continuat scandalul și a lovit-o pe femeie. În accident au fost rănite 5 persoane, care au fost transportate la spitalele Elias și Floreasca.

„Stăteam în taxi şi am văzut că e un accident în faţa noastră. Şi stăteam la semafor şi dintr-o dată ne-am pomenit din partea dreaptă cu cineva care venea alergând şi s-a aruncat pur şi simplu cu capul în geam. Cel implicat, care avea ceva probleme, nu ştiu, era foarte violent”, povesteşte pasagera unui taxi.

Mărturii cutremurătoare vin şi din partea soţiei sale. Femeia le-a spus polițiștilor că individul a consumat cocaină.

Scos din minti, a ameninţat-o cu moartea pe partenera sa de viaţă. Cei doi soţi s-au certat şi s-au bătut în maşină, iar conflictul a continuat şi după accident, pe stradă. De asemenea, bărbatul a dat cu capul în geamul unui taximetru oprit la locul accidentului, in incercarea de a fugi de politie.

„În momentul în care am alergat printre maşini să văd ce se întâmpla, din BMW au coborât o doamnă şi un domn, s-au tăvălit pe jos pe asfalt bătându-se în continuare şi el urlând te omor. Au coborât bătându-se, tăvălindu-se efectiv pe asfalt şi urlând te omor”, ne-a declarat alt martor.

Noi informaţii despre şoferul care a provocat intenţionat un accident cumplit în Capitală în timp ce conducea drogat: Ce s-a găsit în maşina acestuia

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

În tot acest timp, mai multe persoane aflate în maşinile lovite aveau nevoie de ajutor. Ambulanţele au ajuns imediat la faţa locului.

Imediat ce a realizat ce s-a întâmplat, bărbatul a încercat să fugă de la faţa locului şi asta pentru că s-a speriat după ce a vazut că nu mai puţin de 5 oameni au fost răniţi şi transportaţi la spital, doi la Elias , iar trei la Floreasca. Bărbatul a încercat apoi să fugă dar a fost oprit de către un echipaj de la poliţia locală care imediat la imobilizat.

Bărbatul a fost calmat abia după intervenţia poliţiştilor locali şi dus la Spitalul Floreasca, unde este internat sub pază. Surse din rândul anchetatorilor spun că în maşină a fost găsit un plic cu un praf alb care a fost trimis la laborator pentru a se stabili dacă este vorba despre droguri.

„Dacă ea a fost ingerată voluntar nu va fi luată în considerare ca o circumstanţă atenuantă, din contră este o circumstanţă agravantă. Declaraţia femeii este suficient de revelatoare, iar refuzul său de a i se prevela probe biologie constituie în sine o altă infracţiune, faţă de celelalte de distrugere, de tentativă de omor şi ce mai are el acolo la activ”, afirmă Dan Antonescu, specialist criminolog.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, dar şi de poliţiştii din cadrul Serviciului Omoruri.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`