Noi detalii în cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu Adrian Kreiner: „Legat cu mâinile la spate şi posibil sufocat cu un covor”

Noi detalii în cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu Adrian Kreiner: Legat cu mâinile la spate şi posibil sufocat cu un covor
Sursa foto: Facebook/ Adrian Kreiner

Apar noi detalii în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner. Ucigașii au acționat după un plan bine stabilit și au exercitat multiple acte de violență asupra victimei, susțin procurorii.

Noi detalii despre uciderea omului de afaceri Adrian Kreiner

Cei trei inculpaţi au purtat cagule şi mănuşi pentru a nu fi identificaţi şi a nu lăsa urme. După pătrunderea în curte, inculpaţii au dezactivat iluminarea parţilă a curţii pentru a nu fi observaţi.

Mai mult, aceştia s-au înarmat cu un pistol cu care au ameninţat victimele şi au avut asupra lor o funie pentru imobilizarea victimei Kreiner Adrian prin legarea acesteia de mâini şi de picioare la spate, în poziţia barcă.

„Asupra persoanei vătămate Kreiner Adrian, care se afla la parterul locuinţei, au fost exercitate multiple acte de violenţă la nivelul capului, trunchiului precum şi membrelor, după care a fost legată cu mâinile la spate şi posibil sufocată cu un covor, persoana vătămată fiind descoperită de organele de poliţie la ora 03.04 în stare de inconştienţă cu pulsul foarte scăzut, fiind necesară efectuarea manevrelor de resuscitare care au fost începute de către organele de poliţie şi continuate de către echipajul medical”, arată procurorii în referatul prin care propun arestarea în lipsă a celor trei, potrivit Libertatea.

Fiica omului de afaceri din Sibiu, aflată într-un dormitor la etajul 1 al casei, a ieşit să vadă ce se întâmplă și l-a văzut la parter pe unul dintre criminali, care avea o cagulă pe cap.

Ulterior, fiica omului de afaceri s-a întors în dormitor şi a încuiat uşa, s-a înarmat cu un briceag şi s-a ascuns în dressing de unde a sunat la 112. Doi dintre cei trei autori au urcat la etaj şi au rupt uşa dormitorului după care au pătruns în dressing, persoana vătămată declarând că «m-au lovit peste mână şi astfel mi-au căzut telefonul şi briceagul»” scrie în referat.

Fiica victimei le-a declarat procurorilor că „bărbatul mai înalt stătea în partea stângă a dressingului şi nu spunea nimic”.

„Însă cel mai mic de statură, care avea ochii căprui spre verde, s-a apropiat de mine, m-a întrebat agresiv pe limba engleză unde sunt banii, iar când i-am spus că nu ştiu, m-a împins cu picioarele şi a început să mă lovească, m-a ridicat de la pământ, m-a ameninţat cu arma la tâmplă, întrebându-mă încontinuu unde sunt banii. I-am răspuns că nu ştiu, dar pot să-i dau banii mei din geantă”. După ce le-a dat atacatorilor banii pe care îi avea în portofel, adică 40 euro şi aproximativ 100 de lei, fiica lui Kreiner a fost ameninţată din nou cu pistolul, iar celălalt atacator a luat mai multe ceasuri valoroase și le-a băgat într-o geantă. „Înainte de a pleca la parterul locuinţei, atacatorul înarmat i-a spus persoanei vătămate că îl va omori pe tatăl său şi a părăsit camera ducându-se la parter”, se arată în rechizitoriu.

Omul de afaceri Adrian Kreiner „a prezentat multiple echimoze şi hematoame la nivel cranian, toraco-abdominal şi la nivelul antebraţului drept, excoriaţii şi zone excoriate la nivel cervical şi la nivelul membrelor, precum şi fracturi costale”. Leziunile, spun procurorii, s-au produs prin lovire repetată „cu corpuri dure, prin zgâriere cu unghiile la nivel cervical, prin cădere pe un plan dur neregulat, precum şi prin mecanism de contenţie la nivelul membrelor“.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare
18:31 - La ce trebuie să avem grijă când citim indicațiile de spălat și călcat de pe haine? Cinci simboluri la care trebuie să fim atenți
18:29 - Ghiță Ciobanul, după ce Regele Charles a anunțat că angajează cioban pentru cele 2.000 de oi ale sale: „Am și eu oi câte are regele. M-am uitat de bani, dar nu scrie în anunț. Meseriași nu mai găsești nici la noi”
17:59 - Stare de alertă în Budapesta, după ce Dunărea a ieșit din matcă și continuă să crească. Mii de persoane participă la activitatea de apărare (GALERIE FOTO)