Noi detalii în cazul crimelor din Caracal! Ce a identificat scannerul performant în curtea lui Gheorghe Dincă! Cel mai negru scenariu luat în calcul de anchetatori

Noi detalii în cazul crimelor din Caracal! Ce a identificat scannerul performant în curtea lui Gheorghe Dincă! Cel mai negru scenariu luat în calcul de anchetatori

Cercetările în cazul crimelor din Caracal vor continua și în cursul zilei de joidupă ce un scaner performant, pus la dispoziție de Inspectoratul de Stat în Construcții, a fost adus specialîn curtea lui Gheorghe Dincă, principalul suspect.

PROFEȚIE BOMBĂ! CARMEN HARRA A SPUS ADEVĂRUL! TOATĂ ȚARA E ÎN STARE DE ȘOC! NIMENI NU SE AȘTEPTA LA ASTA (GALERIE FOTO)

Dispozitivul a identificat miercuri mai multe anomalii sub pământ, unde procurorii vor începe să sape în zilele următoare. Concret, scannerul a identificat zece zone unde este posibil să fi fost îngropate mai multe lucruri! Cel mai negru scenariu ar fi găsirea de fragmente osoase de orgine umană.

Anchetatorii au mers joi la casa din Caracal la primele ore ale dimineții. Aceștia au mandat pânămâine însă pot solicita un nou mandat pentrusăptămâna viitore.

NUNTA ANULUI ÎN SHOWBIZ! DANI OȚIL A FOST DAT DE GOL ÎN DIRECT! ESTE VORBA DESPRE CELEBRA… (GALERIE FOTO)

Scannnerul cu care a fost radiografiat solul permite scanarea la o adâncime de până la 3,5 metri în pământ şi puţin peste 1 metru dacă solul a fost acoperit cu beton.

Scannarea solului este o etapă foarte importantă în cercetare în contextul în care în urmă cu două zile a fost încheiată cercetarea din casa lui Gheorghe Dincă din Caracal şi din anexe.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`