Noi detalii în CAZUL CARACAL / Telefonul Luizei Melencu a fost folosit miercuri noapte: ‘De la poliție ni s-a spus că trebuie să se verifice dacă cineva a folosit cartela sau s-a dezactivat automat’ (FOTO)

Noi detalii în CAZUL CARACAL / Telefonul Luizei Melencu a fost folosit miercuri noapte: 'De la poliție ni s-a spus că trebuie să se verifice dacă cineva a folosit cartela sau s-a dezactivat automat' (FOTO)
Foto: Facebook/Luiza Mihaela

Cazul Caracal se complică. Telefonul Luizei Melencu, una dintre victimele lui Gheorghe Dincă, ar fi fost folosit miercuri noapte.

La ora 00.56, numărul de telefon al Luizei, respectiv contul de WhatsApp, a ieşit din două grupuri în care se aflau colegii de la liceu. Momentul a fost surprins de o colegă a adolescentei, potrivit Antena 3.

DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ! METODA PRIN CARE MIHAI CONSTANTINESCU VA FI SCOS DIN COMĂ, DE CĂTRE MEDICI. NU E GLUMĂ!

Colegii au sunat-o pe mama Luizei și au anunțat-o despre acest lucru.

ȘOC ȘI GROAZĂ ÎN SHOWBIZ! ANDREEA MARIN, IMAGINI DE COȘMAR! A INTRAT ÎN DEPRESIE ȘI S-A GÂNDIT CHIAR LA SINUCIDERE (GALERIE FOTO)

„La ora 10.25 de dimineață am fost apelată pe Facebook de prietena de clasă a fiicei mele, care mi-a zis că la.ora 00.56 pe grupul de WhatsApp al clasei a apărut mesajul că Luiza a ieșit de pe grup. Fata este plecată acum în vacanță, dar a semnalat acest aspect și Poliției. I-am dat numărul de telefon al unui domn polițist de la Criminalistică. Telefonul Luizei nu a fost găsit deocamdată de anchetatori. Fata care m-a sunat zice că nu putea să iasă de pe grup decât dacă folosea telefonul”, a povestit Monica Melencu la RTV.

„De la politie ni s-a spus că trebuie să se verifice dacă cineva a folosit cartela Luizei sau dacă numărul s-a dezactivat automat de pe grupul clasei că urmare a faptului că nu a fost folosit mult timp. Luiza avea un telefon Samsung cu două cartele: una era pe abonament, era a mea, când eram în țară, pe Orange.”, a mai precizat Monica Melencu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`