UPDATE: Dealerul de droguri al lui Vlad Pascu, cunoscut „Maru”, și alți doi inculpați în același dosar, propuși spre arestare preventivă pentru 30 de zile

UPDATE: Dealerul de droguri al lui Vlad Pascu, cunoscut „Maru”, și alți doi inculpați în același dosar, propuși spre arestare preventivă pentru 30 de zile
Sursa Foto: Captură Video/ antena3.ro

UPDATE:

Tudor Duma, cunoscut și sub numele de „Maru”, dealerul de droguri al lui Vlad Pascu, și alți doi inculpați din același dosar au fost propuși spre arestarea preventivă pentru 30 de zile, începând cu data de 15.09.2023, până la data de 14.10.2023.

Dealerul de droguri al lui Vlad Pascu, tânărul care a provocat tragedia de la 2 Mai, este cercetat în stare de reținere sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de deținere de droguri de mare risc în vederea consumului propriu, trafic de risc și de mare risc în formă continuată și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Ceilalți doi inculpați în același dosar, Constantin Anton, zis „Lopată” și Constantin Ștefan, au primit aceeași propunere ca „Maru”  în cadrul aceluiași dosar.

Constantin Anton este cercetat în stare de reținere sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc, în formă continuată.

Constantin Ștefan, al treilea inculpat în același dosar, este cercetat în stare de reținere sub aspectul infracțiunilor de trafic de droguri de risc, în formă continuată și deținere fără drept de droguri de risc, se arată în referatul cu propunere de luare a măsurii arestării preventive înaintat de procurori către Tribunalul București.

Cei trei inculpați furnizează „diverse droguri de risc și mare risc, cu ocazia organizării de petreceri private care au loc în diverse locații private din Mun. București, la care, de asemenea, participă persoane cu potențial financiar ridicat”.

Alte 14 persoane, parte din grupul dealerilor de droguri din București

Alte 14 persoane fac parte din grupul dealerilor de droguri de mare risc, care procură substanțele stupefiante în diferite modalități, prin intermediul comenzilor online, plasate cu ajutorul unei rețea de Internet care poate fi accesată doar prin intermediul unui anumit software.

Membrii grupului ar obține drogurile și de la anumite surse, care nu au putut fi identificate până acum. Trei dintre cele 14 persoane implicate au rolul de a recruta și prezenta sporadic diverși clienți pentru drogurile comercializate.

Știre inițială:

Anchetă la Spitalul Floreasca, după ce Tudor Duma, cunoscut și sub numele de „Maru”, dealerul de droguri al lui Vlad Pascu, tânărul care a provocat tragicul accident de la 2 Mai, a intrat în unitatea medicală și a furat mai multe bunuri. Dealerul de droguri nu a fost deranjat de nimeni.

„Maru” ar fi intrat acolo pentru a căuta oxicodonă. El a mers spre farmacia unității medicale, însă nu a reușit să spargă ușa care era închisă. În urma vandalizării spitalului, Tudor Duma a ieșit cu câteva flacoane de ser fiziologic.

La Spitalul Floreasca au început adevărate verificări, mai ales că rudele pacienților nu pot să intre în spital, însă „Maru” s-a plimbat ca pe bulevard, scrie antena3.ro.

Dealerul de droguri al lui Vlad Pascu, plimbare ca pe bulevard în Spitalul Floreasca

După ce au verificat imaginile de pe camerele de supraveghere, autoritățile au descoperit că Tudor Duma nu a reușit să ia niciun medicament din spital. Din niște paleți aflat pe holul spitalului, „Maru” a luat două flacoane de glucoză și două de ser fiziologic.

Acum, tânărul este reținut, după ce a ajuns joi, 14 septembrie, pe mâna procurorilor.

Tudor Duma are mai multe dosare penale pe numele său, dar toate au fost închise rând pe rând, chiar dacă are un trecut violent. Tatăl acestuia a cerut instanței ordin de protecție împotriva lui, pe care l-a și obținut, după ce fiul l-ar fi amenințat și agresat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)