Noi detalii cutremurătoare în cazul crimei din Oradea. Cum au încercat ucigașii să își ascundă urmele

Noi detalii cutremurătoare în cazul crimei din Oradea. Cum au încercat ucigașii să își ascundă urmele
Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Apar noi detalii cutremurătoare în cazul femeii găsită marți moartă într-un geamantan, pus într-o remorcă, în Oradea.

După descoperirea cadavrului dar șia  surorii victimei care a stat sechestrată, într-un apartament, cu multiple leziuni, oamenii legii au audiat trei suspecți, potrivit Fanatik.ro.

Printre aceștia se numără chiar bărbat care a alertat autoritățile. El împreună ci concubina acestuia și o altă femeie au devenit principalii suspecți.

Apelul la 112 prin care bărbatul anunța că un ”miros înțepător” vine din parcarea blocului era, nu era altceva decât o diversiune.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul și concubina sa sunt cei care au ucis-o pe femeia de 31 de ani și ulterior i-au pus cadavrul într-un geamantan pe care l-au abandonat într-o remorcă aflată în parcarea blocului în care locuia.

După ce au comis teribila faptă, ca să își ascundă urmele, criminalii au sunat la 112 și au încercat să îi ducă pe polițiști pe o pistă falsă, spun oamenii legii.

Totodată, același bărbat le-a spus polițiștilor bihorenii că într-un apartament de la etajul doi o femeie este sechestrată şi are nevoie de ajutor.

Cel care sunase la 112 era iubitul proxenetei care le exploata pe cele două surori, dar și unul dintre criminalii pe care polițiștii îi căutau.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`