Nicușor Dan, undă verde pentru reluarea lucrărilor la patinoarul Flamaropol: „Complexul va avea 3.170 de locuri și 119 locuri de parcare”

Nicușor Dan, undă verde pentru reluarea lucrărilor la patinoarul Flamaropol: „Complexul va avea 3.170 de locuri și 119 locuri de parcare”
Foto: Nicușor Dan / Facebook

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că a dat ordin de începere pentru continuarea lucrărilor la patinoarul Flamaropol.

Nicușor Dan, despre lucrările la patinoarul Flamaropol

Primarul Capitalei spune că în primă fază va fi actualizat proiectul.

„Am dat ordin de începere pentru continuarea lucrărilor la patinoarul Flamaropol. Începem cu actualizarea proiectului, care va fi gata în maxim 4 luni, apoi vom relua efectiv lucrările, care au termen de execuție 20 de luni”, a declarat Nicușor Dan.

Detalii despre complex

Edilul a oferit detalii despre investiție.

„Complexul va avea 3.170 de locuri și 119 locuri de parcare. Acesta este format din: o arenă sportivă și un centru multifuncțional sportiv și de agrement. Arena va avea toate facilitățile, patinoar artificial, sală de conferințe, spații tehnice, de depozitare, vestiare, cabinete medicale”, a continuat Nicușor Dan.

„Centrul sportiv multifuncțional și de agrement va fi format din: bazin de înot, sală de sport, spații pentru întreținere și recuperare fizică, pentru relaxare, sală de escaladă indoor și outdoor, spații comerciale și pentru alimentație publică. Stadiul lucrărilor executate înainte de rezilierea contractului cu vechiul antreprenor este de 26%”, a mai spus oficialul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:42 - Ce reacție a avut un turist polonez după ce a văzut zăpadă pe Transfăgărășan: „Cred că a fost cea mai bună idee pe care am avut-o în vacanţă”
21:30 - IPS Teodosie: Femeia să nu se roage în pielea goală! Să se roage îmbrăcată cuviincios şi cu capul acoperit (VIDEO)
21:24 - Cum a fost păcălită Oana Roman de angajații unei firme care verifică centrale termice: „Să vă povestesc despre niște escroci și vă recomand să vă feriți de ei cât puteți”
21:10 - Ce măsuri vor lua autoritățile din Grecia pentru a reduce supraturismul. Ce a decis Guvernul de la Atena
20:59 - Ozana Barabancea, înșelată cu cea mai bună prietenă: „Pe el l-am iertat, dar pe ea, nu”
20:52 - Ministrul Sebastian Burduja, despre zona județului Galați: Toți consumatorii din zona afectată de inundații sunt alimentați cu energie electrică. Suntem pregătiți să intervenim, dacă vremea se înrăutățește (VIDEO)
20:45 - Ce le-a promis un poștaș din Vaslui locuitorilor din comunele afectate de inundații: „Merg să le duc pensia bătrânilor”
20:31 - Ce măsuri a luat Guvernul până acum în sprijinul comunităților afectate de inundații. Explicațiile lui Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării (VIDEO)
20:19 - A început „mica recalculare”. Marius Budăi a anunțat ce adeverinţe se iau în calcul. Ce detaliu important mai trebuie să știe pensionarii
20:07 - De unde a luat naștere expresia „ai carte, ai parte”? Foarte puțini români o folosesc în mod corect