Nicușor Dan: Ne-am grăbit să facem toate avariile pe care le știam și de asta sunt multe blocuri care n-au apă caldă. Imediat după începerea școlii o să fie mult mai bine (VIDEO)

Nicușor Dan: Ne-am grăbit să facem toate avariile pe care le știam și de asta sunt multe blocuri care n-au apă caldă. Imediat după începerea școlii o să fie mult mai bine (VIDEO)
Nicușor Dan, primarul general al Capitalei. Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a vorbit despre situația blocurilor care nu au apă caldă, joi, într-o conferință de presă, și a dat asigurări că „imediat după începerea școlii o să fie mult mai bine și iarna asta o să fie mai bine decât iarna trecută”.

Nicușor Dan: Ne-am grăbit să facem toate avariile pe care le știam

Întrebat din cei 1.000 de kilometri de rețea primară câți au fost modernizați în ultimii ani, primarul general al Capitalei a precizat: „Cred că în momentul acesta ne apropiem de 300, cam așa”.

Totodată, întrebat cum va fi situația la iarnă, el a explicat: „Acum știți bine situația. O avarie poți să o faci într-un moment, poți să o mai amâni o săptămână, două, trei. În momentul acesta, tocmai pentru că încă n-a început școala, mai sunt bucureșteni care sunt plecați, ne-am grăbit să facem toate avariile pe care le știam și de asta în momentul ăsta sunt multe blocuri care nu au apă caldă, însă imediat după începerea școlii o să fie mult mai bine și iarna asta o să fie mai bine decât iarna trecută, vă dați seama, să avem 70 de kilometri în plus de conductă schimbată exact acolo unde știm că sunt avarii înseamnă că o să fie mai bine”.

Ce a spus despre discuția cu premierul

Întrebat dacă a vorbit cu Marcel Ciolacu, Nicușor Dan a spus: „Am avut o discuție cu domnia sa săptămâna trecută, miercuri sau joi, eu nu eram în București atunci, și am convenit să ne reauzim pentru a vorbi, dar de atunci n-am mai vorbit”.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`