Nicolae Ciucă, la inaugurarea celui mai nou bulevard din București: „Asta înseamnă să vezi lucrurile în viitor”

Nicolae Ciucă, la inaugurarea celui mai nou bulevard din București: „Asta înseamnă să vezi lucrurile în viitor”
Sursa Foto: Facebook/ Nicolae Ionel Ciucă

Nicolae Ciucă, președintele Partidului Național Liberal (PNL), a fost prezent sâmbătă, 26 octombrie, la inaugurarea celui mai recent bulevard din Capitală, drumul Valea Largă, situat în sectorul 6.

Evenimentul s-a desfășurat în prezența primarului sectorului 6, Ciprian Ciucu. Această inaugurare subliniază angajamentul autorităților locale de a îmbunătăți infrastructura urbană și de a facilita circulația în zonă.

S-a deschis cel mai nou bulevard din București

Noul bulevard din Capitală s-a deschis sâmbătă, 26 octombrie, la ora 10:00.

„Vorbim despre un bulevard modern, cu două benzi pe sens, cu piste de biciclete la standarde de doi metri şi cu trotuare largi. Lungimea este de 1,5 kilometri, aproximativ cât unu sau două tronsoane, chiar, din Prelungirea Ghencea.

Va degreva foarte mult cartierul Drumul Taberei şi Valea Oltului, care este paralelă cu acest drum, astfel se va putea ajunge mult mai uşor dinspre autostrada A 1 Piteşti-Bucureşti către zona de sud a oraşului, folosind inclusiv acest bulevard”, a precizat primarul sectorului 6.

Ciucă, la inaugurarea celui mai nou bulevard din Capitală

„La preluarea celui de-al doilea mandat am spus că Ciprian Ciucu este unul dintre cei mai confirmați primari ai Partidului Național Liberal. A fost ales cu 73% dintre votanți și chestiunea aceasta îl duce la nivelul primarilor noștri de top, alături de Emil Boc, Ilie Bolojan, și iată că lucrul acesta se confirmă prin ceea ce a realizat.

Acest bulevard este, din ce am înțeles, unul dintre puținele care s-au construit după Revoluție. Este în primul rând folositor cetățenilor din sectorul 6 și nu numai, pentru că este o arteră care va permite conectarea Prelungirii Ghencea cu Bd. Timişoara.

Am văzut cum arăta înainte, era efectiv teren viran, și faptul că au avut această idee și au reușit să ducă la bun sfârșit acest proiect, este un exemplu de administrație liberală pe care noi îl promovăm de fiecare dată când avem ocazia.

Nu pot decât să îl felicit pe domnul primar, să felicit echipa domniei sale și de aici înainte să continue să ducă la bun sfârșit toate proiectele pe care le-a asumat atunci când a mers în campanie, în fața alegătorilor”, a declarat Nicolae Ciucă la inaugurarea celui mai nou bulevard din Capitală.

De asemenea, președintele PNL a ținut să adauge: „Cu câteva luni în urmă am inaugurat un nou spital. Este un proiect la care Ciprian Ciucu ține foarte mult. Este exact pe această legătură, și iată că are și o cale de comunicare cât se poate de eficientă. Asta înseamnă să vezi lucrurile în viitor și să poți să-ți asumi proiecte care să nu încurce viața de zi cu zi a oamenilor, ci trebuie să o facă mai ușoară și să rezolve acea problemă pe care o întâmpinăm cu toții atunci când vine vorba de trafic în București.”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`