Newsweek: O bandă de sute de români a invadat și „terorizează” Londra. Dau o lovitură de milioane de Crăciun!

Newsweek: O bandă de sute de români a invadat și „terorizează” Londra. Dau o lovitură de milioane de Crăciun!
Foto: pixabay

O bandă de sute de români a invadat și a terorizat Londra, Vor da o lovitură de milioane de Crăciun! Asta scris presa britanică de astăzi, punând, iarăși, România într-o lumină proastă.

Presa britanică aruncă România într-o situație cel puțin jenantă publicând, azi, un articol despre modul în care o bandă de români se pregătește să dea lovituri de zeci de mii de lire pe zi.

Mai multe detalii pe newsweek.ro.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
16:32 - Am aflat cât a costat, de fapt, ținuta Danielei Iliescu cu care a apărut la biserică. Soția lui Culiță Sterp a atras toate privirile (FOTO)
16:27 - Gheorghe Ialomițianu, despre planul privind reducerea deficitului: „Ciolacu și Ciucă mint când spun că nu vor crește taxele”
16:26 - Țara din Europa în care cetățenii așteaptă peste 300 de zile pentru un consult cardiologic. 4,5 milioane de persoane au renunțat să se mai ducă la medici
16:17 - Marca: Vinicius nu participă la Gala Balonului de Aur. Totul indică faptul că nu el este câștigătorul
16:05 - Un bărbat s-a sinucis sărind cu mașina în mare la Mangalia. Mesaj de adio pentru fosta iubită
15:58 - Tentativă de sinucidere în toaleta unui mall din Constanța. Un bărbat și-a provocat răni
15:51 - Decizie radicală! Cazurile în care, de azi, programările online la RAR se pierd: “Mai multă atenție vă va scuti de un drum făcut degeaba”
15:48 - Daniel Breaz, întrebat dacă sunt foști membri PSD pe listele AUR: Cu siguranță sunt anumiți oameni impuși. Hrebenciuc e specialist la astfel de negocieri, la astfel de jocuri de culise (VIDEO)
15:46 - Botoșani: Desfășurare impresionantă de forțe, după un apel la 112. Ce au descoperit salvatorii la fața locului
15:33 - Bogdan Matei dezminte acuzațiile lui Nicolae Ciucă la adresa PSD: Doar o declarație politică. Mai încearcă să-și câștige câteva voturi. Dacă are astfel de informații, ar trebui să vorbim cu nume și prenume (VIDEO)