O mare televiziune din România a intrat în faliment! Datoriile sunt exorbitante

O mare televiziune din România a intrat în faliment! Datoriile sunt exorbitante

Neptun TV a intrat în faliment, după 25 de ani. angajații au fost evacuați și s-a pus sigiliu la intrare.

Tribunalul Constanța a decis intrarea în faliment a Soti Cable Neptun SRL, societatea care deținea televiziunea înființată de Radu Mazăre. Însă decizia finală va fi luată pe 11 mai 2020, dar șansele să se mai poată face ceva pentru Neptun TV sunt inexistente, potrivit Constanța 100%. Datoriile sunt enorme, mai mulți angajați demisionaseră deja, aparatura era veche, iar mașinile au fost scoase la vânzare. În mai anul trecut, datoriile ajunseseră la peste 39 de milioane de lei și 273.000 de dolari.

Emisia a fost întreruptă marți. 18 februarie, când autoritățile au pătruns în interiorul sediului televiziunii în timp ce se filma, au stins luminile, au evacuat personalul și au pus sigilii pe ușă.

Neptun TVeste un post național, cu sediul în Constanța. A fost înființat pe 29 iunie 1995 de către fostul primar al ConstanțeiRadu Mazăre. Fondat ca un post regional, din 2007 a început să emită național, acoperind 66,3% din totalul gospodăriilor cu acces TV din România.

surse media spun că Sorin Strutinsky se pregătește să pună bazele unei noi televiziuni. Noul post Tv ar purta numele de Marea Neagră TV, care ar trebui să emită până înaintea alegerilor locale din acest an.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare
18:31 - La ce trebuie să avem grijă când citim indicațiile de spălat și călcat de pe haine? Cinci simboluri la care trebuie să fim atenți
18:29 - Ghiță Ciobanul, după ce Regele Charles a anunțat că angajează cioban pentru cele 2.000 de oi ale sale: „Am și eu oi câte are regele. M-am uitat de bani, dar nu scrie în anunț. Meseriași nu mai găsești nici la noi”
17:59 - Stare de alertă în Budapesta, după ce Dunărea a ieșit din matcă și continuă să crească. Mii de persoane participă la activitatea de apărare (GALERIE FOTO)
17:58 - Anchetă în Iași după apelul suspect pe care l-a efectuat un copil de 13 ani la 112
17:56 - Tragedie la Gura Humorului. Un bărbat a murit, iar un altul se află în stare grav. Cum s-a petrecut accidentul