Are 81 de ani, dar nu are copii. Motivul incredibil din cauza căruia Rodica Popescu Bitănescu nu și-a întregit familia: ”Mă sensibilizează și…”

Are 81 de ani, dar nu are copii. Motivul incredibil din cauza căruia Rodica Popescu Bitănescu nu și-a întregit familia: ”Mă sensibilizează și...”

Rodica Popescu Bitănescu, o legendă a filmului și a teatrului românesc, cu o carieră de peste 50 de ani,a împlinit acum 81 de ani șieste la fel de energică și spumoasă ca în tinerețe.

ADIO, MIOARA ROMAN! OANA ROMAN A FĂCUT ANUNȚUL ÎN LACRIMI: NU S-A SIMȚIT PREA BINE…

Chipul expresiv, râsul inconfundabil, molipsitor, și talentul incontestabil au propulsat-o pe Rodica Popescu Bitănescu în topulactorilor români. A jucat în filme ca „Eu, tu şi Ovidiu’, „Miezul fierbinte al pâinii’, „Rămân cu tine’, „Zbor periculos’, „Femeia din Ursa Mare’, „Am o idee’, „Ciocolată cu alune’, „Cucoana Chiriţa’, „Lacrima cerului’, „Harababura’, ,,Dumbrava minunata, în piese de teatru, dar este și una dintre cele mai apreciate artiste de revistă.

Puțini știu însă că Rodica Popescu Bitănescu este nu numai actriță, ci și regizor și dramaturg, actrița scriind şi regizat propriile piese: „Cinci femei de tranziţie, „Încă-i bine, „Viaţa de cimitir, care au fost jucate cu casa închisă pe scena Teatrului Naţional.

SCANDAL MONSTRU ÎNTRE ANDREEA MARIN ȘI CORNELIA CATANGA! S-AU CERTAT CA LA UȘA CORTULUI! DE LA CE A PORNIT RĂZBOIUL

Și pe plan personal, Rodica Popescu Bitănescu a tras lozul câștigător, actrița fiind căsătorită de 45 de ani. Pe soțul ei, Mircea, l-a iubit din clipa în care l-a văzut, fiind dragoste la prima vedere.

Eu am dat examen de conducere cu el şi nu știu cum de am picat la comisia lui, dacă nu cumva m-a ales el pe mine. I-a plăcut o fotografie, deși eu nu sunt deloc fotogenică, și am picat la el, la Bitănescu Mircea. Când am văzut că apare un bărbat blond cu ochii albaștri, îmbrăcat ofițer, cu un mers așa, americănesc, un tip calm, am căzut în cap imediat. A fost pentru mine o lovitură de trăsnet, adică m-am îndrăgostit de el când l-am văzut, o frumusețe de om’.

BOMBĂ MONDENĂ! BORCEA A LUAT DECIZIA RADICALĂ DE DUPĂ GRATII! RĂMAS BUN, VALENTINA PELINEL

Din păcate, deși dragostea a fost mare, Rodica Popescu Bitănescu și soțul ei nu au avut copii, însă au fost binecuvântați cu o mulțime de nepoți:

‘Nu o să povestesc niciodată de ce nu am avut copii. Nu este vorba că nu am vrut, ador copiii. Am vreo 11 nepoți și 13 strănepoți. Mă sensibilizează și bătrânii, căci am avut niște cazuri în familie. În primul rând, mama, care șapte ani a trecut printr-o dramă’,a povestit actrița, potrivit viva.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)