Nelu Tătaru (PNL), cap de listă pentru Camera Deputaților, ridicat de procurorii DNA: Fostul ministru al Sănătății, suspectat de peste 100 de acte de luare de mită

Nelu Tătaru (PNL), cap de listă pentru Camera Deputaților, ridicat de procurorii DNA: Fostul ministru al Sănătății, suspectat de peste 100 de acte de luare de mită
Foto: Nelu Tataru / Facebook

Nelu Tătaru, președintele PNL Vaslui și fostul ministru al Sănătății, este acuzat de procurorii DNA de luare de mită de la pacienți, afirmă surse judiciare.

Actualmente președinte PNL Vaslui, Tătaru este cap de listă pentru Camera Deputaţilor la alegerile din luna decembrie

Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, a fost ridicat de procurorii DNA Iași, sub suspiciunea de luare de mită de la pacienți. Acesta ar fi pretins de la pacienți sume mici peste 100 de acte materiale, anunță Gândul.

Fostul ministru al Sănătății, actualul, președinte PNL Vaslui, este cap de listă pentru Camera Deputaţilor la alegerile din luna decembrie.
„La alegerile parlamentare ne dorim să menţinem cel puţin scorul obţinut la locale.

Ştim că niciun scrutin nu seamănă cu altul. De exemplu, în anul 2020 la locale am obţinut 35,5%, iar în decurs de câteva luni am ajuns la un rezultat de 21,7% la alegerile generale. Ne vom mobiliza astfel încât să obţinem un rezultat bun”, spunea Tătaru la începutul lunii septembrie, citat de Agerpres.

Surse locale, care asistă la derularea evenimentelor, au precizat, pentru HotNews.ro, că perchezițiile se află în plină desfășurare la Spitalul Dimitrie Castroianu Huși, acolo unde Nelu Tătaru își desfășoară activitatea ca medic chirurg.

Ancheta este desfășurată de procurorii DNA, Serviciul Teritorial Iași, acolo unde Nelu Tătaru urmează a fi condus la audieri. Surse din spital au declarat că polițiștii au ridicate mai multe plicuri cu documente din spital.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
10:59 - Nelu Tătaru a fost demis din funcția de președinte PNL Vaslui și va fi scos de pe lista pentru alegerile parlamentare. Nicolae Ciucă: „Nu are cum să mai rămână candidat”
10:56 - Cine este primul român care a reușit la 61 de ani să escaladeze toate cele 14 vârfuri de peste 8.000 de metri de pe Pământ
10:50 - Vicepreședintele Parlamentului European, Victor Negrescu despre integrarea Schengen terestru pentru România: „Să nu apară o catastrofă. Ar fi o problemă pentru România dacă, eventual, ar exista o ruptură guvernamentală”
10:48 - Când primesc vârstnicii pensia în octombrie. Pensionarii care primesc 100 de lei în plus
10:35 - Eurodeputații au cântat în cor imnul anti-fascist „Bella ciao!” după discursul lui Viktor Orban (VIDEO)
10:26 - Tănase Stamule (PNL) despre acuzațiile de luare de mită aduse fostului ministru al Sănătății, Nelu Tătaru: „La toate cererile DNA de până azi, PNL a votat pentru ridicarea imunității. Avem încredere în justiție”
10:11 - Un cunoscut fotbalist al Panathinikos, găsit mort în piscina casei sale. Care este cauza morții
09:53 - Extrem de emoționată, Mirabela Dauer a izbucnit în plâns la spectacolul dedicat regretatului Dan Spătaru: „A fost prietenul meu de suflet, omul cel mai bun din viața mea”
09:52 - Tablou al pictorului român Adrian Ghenie vândut cu peste două milioane de euro. Pictura a fost scoasă la licitație în Londra
09:49 - România are datorii mari în țările în care românii au fost tratați. Cea mai mare sumă trebuie plătită pentru Germania