Neamț: Un copil a murit, iar patru tineri au fost răniţi într-un accident provocat de un şofer beat

Neamț: Un copil a murit, iar patru tineri au fost răniţi într-un accident provocat de un şofer beat

Un copil de trei ani a murit, iar patru tineri au ajuns la spital grav răniţi, într-un accident rutier produs în comuna nemţeană Secuieni.

Accidentul a fost provocat de un şofer în vârstă de 21 ani, care s-a urcat beat la volanul unei maşini care nu era a lui, a lovit un alt autoturism şi l-a proiectat într-un grup de pietoni.Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Neamţ, Cătălina Bădeanu, maşina care a provocat accidentul aparţinea unui tânăr în vârstă de 19 ani şi era parcată în faţa unui bar, unde mai mulți colindători sărbătoreau Crăciunul pe rit vechi.

La un moment dat, proprietarul maşinii a constatat că i-au dispărut cheile, acestea fiind luate de unul dintre colindători, care a plecat cu maşina împreună cu un alt tânăr.

Din cauza vitezei mari, șoferul a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a ciocnit cu un alt autoturism care mergea în faţa sa, acest autoturism fiind proiectat în afara drumului, unde a lovit trei pietoni: doi tineri soţ şi soţie care se plimbau cu un nepot, un copil în vârstă de trei ani.

În urma impactului, copilul a murit, iar cei doi soţi au fost grav răniţi, fiind transportaţi la spital. Cei doi pasageri ai autoturismului au fost transportați la spital după ce mașina în care se aflau s-a oprit într-un mal de pământ.

Mai mult, tânărul care a condus maşina furată din faţa barului nu are permis de conducere, iar în urma testului cu aparatul etilotest s-a stabilit că avea o alcoolemie de 0,73 la mie.

Copil ucis într-un accident petrecut în județul Neamț

Embed: " />
Urmăriți B1TV.ro și pe
`