Neamț: Ofiţer de la Anticorupţie, reţinut de poliţişti după ce a condus de mai multe ori cu permisul suspendat

Neamț: Ofiţer de la Anticorupţie, reţinut de poliţişti după ce a condus de mai multe ori cu permisul suspendat
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

O femeie în vârstă de 48 de ani, ofiţer în cadrul Serviciului Judeţean Anticorupţie Neamţ, a fost reținută pentru 24 de ore după ce ar fi condus de mai multe ori, deşi avea permisul suspendat.

Ofițer anticorupție, reținut pentru conducere cu permisul suspendat

Prima faptă ar fi avut loc pe 27 decembrie 2023, în Piatra-Neamţ. Ea a fost prinsă apoi de mai multe ori în timp ce conducea, deși avea permisul suspendat.

„În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat faptul că, în perioada decembrie 2023 – ianuarie 2024, persoana în cauză ar fi condus de mai multe ori autoturismul, deşi avea permisul de conducere suspendat. La data de 5 februarie, faţă de aceasta a fost pus în executare un mandat de aducere.

În urma materialului probator administrat, faţă de femeia de 48 de ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore”, a declarat Ramona Ciofu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Neamţ, pentru Agerpres.

Femeia urmează să fie prezentată marţi Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`