Pachete cu cocaină, găsite pe plajele din Năvodari și Vadu. Avertismentul Poliției: Vă pot pune viața în pericol! (VIDEO)

Pachete cu cocaină, găsite pe plajele din Năvodari și Vadu. Avertismentul Poliției: Vă pot pune viața în pericol! (VIDEO)
Foto: Observator

Este anchetă la malul mării după ce mai multe pachete cu cocaină au ajuns pe plajele din Năvodari și Vadu, informează B1 TV. Drogurile au fost descoperite de turiști, sâmbătă dimineață. Cel mai probabil provin din același transport care a fost descoperit pe o barcă eșuată în Delta Dunării.

Agenții îi avertizează toţi cei care se plimbă pe plajele litoralului românesc să nu deschidă aceste pachete, dacă le găsesc, deoarece conțin droguri cu 90% concentrație, deci îşi pot pune viaţa în pericol.

„Avertizăm cetățenii din zona litoralului românesc să nu deschidă pachete pe care le găsesc pe plajă, să anunțe cel mai apropiat polițist sau să sune la 112, dacă găsesc astfel de colete”, transmite Poliția, printr-un comunicat.

În momentul de față, pe litoralul Mării Negre este în derulare o amplă operațiune, într-un dosar de trafic de droguri, derulată de polițiști, polițiști de frontieră și jandarmi, sub coordonarea DIICOT.

Cocaina ar face parte din transportul de peste o tonă pe care traficanţii au pierdut-o în Marea Neagră, pe 22 martie. Pe 2 aprilie, încă 200 de kilograme de cocaină au fost găsite plutind pe Marea Neagră, în zona platformelor marine de la Constantă.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`